A Cápák között 3. évada tegnap, 22:10-kor indult a csatornán, azonban már a premier előtt rengetegen panaszkodtak, hogy túl későn kezdődik a műsor. A csütörtöki szezonnyitón ez meg is látszott, ugyanis viszonylag sokan voltak ott az adás elején, de ahogy egyre később lett, egyre kevesebben figyelték. Az RTL Magyarország most azonnal reagál és péntek délután a következő két hétre vonatkozó műsorváltozásokat jelentettek be.

Jövő héten, csütörtökön és pénteken is lesz Cápák között az RTL Klubon. Március 4-én csütörtökön még a mostani, késői időpontban jelentkezik a műsor, viszont pénteken A mi kis falunk helyett, már 21:05-től képernyőre kerül. Március második hetétől pedig kiszedik a csütörtöki vetítést és csak péntekenként 21:05-kor lesz látható. Ez az üzleti show nézőinek azért is kifejezetten jó hír, mert így nem 23:40 körül, hanem már 22:30 előtt véget érnek az adások. Így tehát emberibb időpontba kerül a Cápák között.

Az RTL Klub hivatalos tévéműsora még nem frissült, így egyelőre nem tudni, hogy a műsorváltozás A mi kis falunk csütörtöki és pénteki, valamint a New Amsterdam pénteki vetítéseit hogyan érinti.

hirdetés

Frissítés: A cikk kikerülése után frissült az RTL Klub márciusi tévéműsora, a további változások itt olvashatóak.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban