Január 4-én indult az RTL Klub 2021-es műsorrendje. Azóta hétköznaponként a Fókusz után, 20:10-kor Keresztanyu című új magyar sorozat látható, utána hétfőtől csütörtökig New Amsterdam, pénteken filmek, utóbbi két programot követően pedig a Barátok közt késő esti epizódjai. Hamarosan azonban egy kisebb műsorváltozás lesz a csatorna főműsoridejében.

Jövő héttől az RTL Magyarország kiszedi a péntek esti filmet és ezen a napon is az RTL Klubon még nem látott New Amsterdam epizódokat fog vetíteni. Ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy bár az amerikai kórházas sorozat ugyan minden nap nagy arányban kikap az Exatlon Hungarytől, azonban az elmúlt években a tévéadón összes többi amerikai sorozattával ellentétben nem dőlt be és szinte minden nap közepes nézettséget produkál. Ezzel szemben az RTL Klub pénteki filmjei az elmúlt két hétben borzasztó számokat hoztak.

A változás következtében a Barátok közt péntek esti második vetítése éjfél körüli kezdés helyett, emberibb időpontban, 22:50-re kerülnek.

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója

18. heti nézettség – Tarolt az új Konyhafőnök első hete

A mi kis falunk ellen zárul a Mintaapák 2. évada

Pünkösdhétfőn elmarad az Exatlon