Január 4-én indult az RTL Klub 2021-es műsorrendje. Azóta hétköznaponként a Fókusz után, 20:10-kor Keresztanyu című új magyar sorozat látható, utána hétfőtől csütörtökig New Amsterdam, pénteken filmek, utóbbi két programot követően pedig a Barátok közt késő esti epizódjai. Hamarosan azonban egy kisebb műsorváltozás lesz a csatorna főműsoridejében.

Jövő héttől az RTL Magyarország kiszedi a péntek esti filmet és ezen a napon is az RTL Klubon még nem látott New Amsterdam epizódokat fog vetíteni. Ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy bár az amerikai kórházas sorozat ugyan minden nap nagy arányban kikap az Exatlon Hungarytől, azonban az elmúlt években a tévéadón összes többi amerikai sorozattával ellentétben nem dőlt be és szinte minden nap közepes nézettséget produkál. Ezzel szemben az RTL Klub pénteki filmjei az elmúlt két hétben borzasztó számokat hoztak.

A változás következtében a Barátok közt péntek esti második vetítése éjfél körüli kezdés helyett, emberibb időpontban, 22:50-re kerülnek.

hirdetés
hirdetés

Új előzetest kapott a Hazatalálsz 2. évada

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozatához

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik márciusban a Netflixre

Elhunyt Kenneth Mitchell, a Star Trek: Discovery és a Jericho korábbi színésze

Nyilvánosságra hozták, hogy mikor érkezik a Trónok harca egyik új spinoffja

Népszerű gasztro-talkshow tér vissza márciustól az egyik csatornára