Augusztus közepén jelentették be, hogy az X-Faktor 12. évada szeptember 7-én, most szombaton 20 órakor indul az RTL-en. A médiavállalat azonban vasárnap, nem sokkal a Sztárbox előtt megváltoztatta a hivatalos tévéműsorát. A műsorváltozás után a tehetségkutató új időpontba kerül, melynek hatására módosul a csatorna összes szombat esti programjának kezdési időpontja.

hirdetés

Szeptember 7-én, most szombaton a Fókusz Plusz 18:55 helyett, 19 órakor kerül képernyőre a tévéadón. Nem csak a műsor kezdése változik, hanem az adásideje is, a tervezett 65 helyett, 30 perc hosszú lesz. Ezt követően az X-Faktor az eredetileg kiírt időponthoz képest jóval korábban, fél órával hamarabb lesz látható. A tehetségkutató ugyanis 20 óra helyett, 19:30-kor fog kezdődni az RTL-en. A konkurens csatornán, a TV2-n szintén 19:30-kor debütál a Sztárban sztár All Stars változata, amely eredetileg fél órás előnyben lett volna az X-Faktorhoz képest. Így szinte biztos, hogy ezért döntött az RTL a műsorváltoztatás mellett. A tehetségkutató bruttó adásideje is változik, mivel a korábban tervezettnél 15 perccel hosszabb lesz.

A Miller Dávid és Pápai Joci által vezetett műsor után kezdődő Barátság extrákkal című vígjáték is korábbi időpontba kerül. A Justin Timberlake és Mila Kunis főszereplésével készült egész estés produkciót 22:15 helyett, negyedórával hamarabb, 22 órától tekinthetik majd meg a nézők a csatornán.

hirdetés

Ők küzdenek meg egymással a Sztárbox vasárnapi, 3. adásában

Hétfőtől új nevet kap az RTL+ legnagyobb, fizetős csomagja

Ők lesznek az Adom a napom 4. évadának utolsó hetének vendégei

Az első 5 rész után heti műsorként folytatódik majd a Ford Boyard – Az erőd az RTL-en

Megvan, hogy kik küzdenek meg egymással a Sztárban sztár most hétvégi adásaiban

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb októberi újdonságai