Az elmúlt másfél hónapban minden hétvégén műsorváltozás volt a TV2-n. Ezek szombaton 21 óra után Sztárban sztár leszek! ismétléseket és vasárnap késő este Ázsia Expressz különkiadást jelentettek. Az eddigi változások viszont az RTL Klub legnézettebb tartalmát, A mi kis falunkat mindig elkerülték. Most azonban szintet váltott a TV2 Csoport és az RTL Klub következő hónapjaira várt legerősebb tartalmának megy neki.

A SorozatWIki egyik olvasója vette észre, hogy csütörtök este a TV2-n elkezdték promózni, hogy műsorváltozás lesz szombaton este. 18:55-kor Sztárban sztár leszek! extra válogató kerül képernyőre, melyben csak gyengébb jelentkezőket mutatnak majd. Elvileg ezek mind olyan jelenetek lesznek, amik a korábbi adásokban nem voltak láthatóak. A tehetségkutató a promó szerint több mint három óra hosszú lesz, így 22 környékén érhet véget.

Így betámadják a most szombaton induló 9. X-Faktor első adását. Az RTL Klub műsora viszont csak 20 órakor indul, így Sztárban sztárnak lesz egy óra előnye , amikor a Fókusz Plusszal kell majd csak megküzdenie. Érdekes lesz megnézni, hogy ezzel a lépéssel meg tudják-e törni az X-Faktor elmúlt évekbeli hatalmas sikerét.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki