Az elmúlt másfél hónapban minden hétvégén műsorváltozás volt a TV2-n. Ezek szombaton 21 óra után Sztárban sztár leszek! ismétléseket és vasárnap késő este Ázsia Expressz különkiadást jelentettek. Az eddigi változások viszont az RTL Klub legnézettebb tartalmát, A mi kis falunkat mindig elkerülték. Most azonban szintet váltott a TV2 Csoport és az RTL Klub következő hónapjaira várt legerősebb tartalmának megy neki.

A SorozatWIki egyik olvasója vette észre, hogy csütörtök este a TV2-n elkezdték promózni, hogy műsorváltozás lesz szombaton este. 18:55-kor Sztárban sztár leszek! extra válogató kerül képernyőre, melyben csak gyengébb jelentkezőket mutatnak majd. Elvileg ezek mind olyan jelenetek lesznek, amik a korábbi adásokban nem voltak láthatóak. A tehetségkutató a promó szerint több mint három óra hosszú lesz, így 22 környékén érhet véget.

Így betámadják a most szombaton induló 9. X-Faktor első adását. Az RTL Klub műsora viszont csak 20 órakor indul, így Sztárban sztárnak lesz egy óra előnye , amikor a Fókusz Plusszal kell majd csak megküzdenie. Érdekes lesz megnézni, hogy ezzel a lépéssel meg tudják-e törni az X-Faktor elmúlt évekbeli hatalmas sikerét.

hirdetés
hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezhet A Gyűrűk Ura előzménysorozatának 2. évada a Prime Videóra

Közönségkedvenc páros főszereplésével készül az NCIS vadonatúj testvérsorozata

Kincsvadászok: Még véget sem ért az első évad, de már a TV2 berendelte a következőt

Napokon belül új évaddal jelenkezik a Spektrum Home egyik beszélgetős műsora

Márciusban vadonatúj telenovella indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Bejelentették, hogy mikor indul Dombóvári István vadonatúj talkshow-vetélkedője