Kasza Tibor új vetélkedője, a Kapj el, ha tudsz! már az első két hetében is rossz nézettséget hozott, de ennek a hétnek a közepén végképp bezuhantak az adatai. Eközben a Love Island első másfél hetén gyenge nézettséget produkált, az elmúlt napokban azonban már kezdett javulni és szerdán és csütörtökön közepes számokat hozott. Valószínűleg erre a két dologra reagál most hétfőtől műsorváltozással hétköznap esténként a TV2.

A Tények Plusz, a TV2 bulvárosabb hírműsora jövő héttől bruttó (reklámokkal együttvéve) 15 perccel hosszabb lesz. Emiatt az Ázsia Expressz későbbre kerül és 19:10 helyett csak 19:25-kor fog elkezdődni. Sőt, Ördög Nóra utazós realityjének bruttó adásideje is negyedórával nőni fog. Így a Kapd el, ha tudsz! pedig már fél órával kezdődik majd később és csupán 21:25-tól lesz látható. Az Extrém Activity ismétlése pedig 22:30-ról 22:50-re kerül.

A műsorváltozás legfőbb következménye az lehet, hogy a jól futó Ázsia Expressz vége 15-20 percen keresztül együtt fog menni a Love Island elejével. Érdekes lesz megnézni, hogy ez a TV2 utazós műsorának, vagy inkább az RTL Klub párkereső realityjének árt majd. Ezeken kívül pedig a késő esti Barátok közt ellen így már nem az Extrém Activity ismétlése, hanem Kapd el, ha tudsz! második fele lesz látható.

hirdetés
hirdetés

Új előzetest kapott a Hazatalálsz 2. évada

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozatához

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik márciusban a Netflixre

Elhunyt Kenneth Mitchell, a Star Trek: Discovery és a Jericho korábbi színésze

Nyilvánosságra hozták, hogy mikor érkezik a Trónok harca egyik új spinoffja

Népszerű gasztro-talkshow tér vissza márciustól az egyik csatornára