A nagy pénzrablás (La Casa de Papel) a Netflix legnépszerűbb spanyol nyelvű szériája. A sorozat világszerte és itthon is hatalmas siker lett, ezért sokan meglepődtek, amikor tavaly nyáron bejelentették, hogy az 5. szezon után nem folytatódik a széria.

Eleinte még arról szóltak a hírek, hogy a sorozat legalább 6 évadon keresztül fog futni, azonban más szériákkal szemben A nagy pénzrablás írói valójában nem terveztek ennyire előre. A forgatókönyvet csak vázlatszerűen készítették el és a forgatással párhuzamosan írták készre, így sokáig ők sem tudták pontosan, hogy mi várható a történetben.

A sorozat egyik készítője, Jesús Colmenar elmagyarázta, hogy végül miért döntöttek a befejezés mellett: „Szerintünk számos olyan nemzetközi széria van, amelyeket túl sokáig húztak. Véleményem szerint sokkal jobb döntés a csúcson abbahagyni. Álex (a sorozat főszerkesztője – szerk.) is azt mondta, hogy jobb egy nagy durranással kiszállni, mert így az emberek emlékezetében egy különleges évadként marad meg. Ez a szezon teljesen más, mint a korábbiak és mindent megtettünk azért, hogy a végén nagyot üssön.”

A nagy pénzrablás 5. évadának első 5 epizódja szeptember 3-án érkezett meg a Netflixre, az utolsó 5 rész pedig majd december 3-án válik elérhetővé az online videótáron.

Berendelték a Fear The Walking Dead 8. évadát

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Apatigrisnek

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek decemberben a Netflixre

Bemutatjuk A Nagy Ő női szereplőit (fotók)

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője