A Sztárbox új évada október 29-én indult az RTL-en. A műsor azóta minden vasárnap este látható a csatornán, méghozzá kimagasló nézettséggel. Az elmúlt 4 hét folyamán lezajlottak a negyeddöntők, amelyek során 24 híresség lépett a ringbe. Közülük 12 győzedelmeskedett és jutott tovább az elődöntőbe, ami az elkövetkezendő két hétvégén lesz látható a csatornán.

hirdetés

Az első negyeddöntőt november 26-án, vasárnap rendezik meg, ahol a nők közül Berki Mazsi, influencer és Janicsák Veca, énekesnő csap össze egymással. A férfi középsúly kategóriából Istenes Bence, műsorvezető és Rácz Jenő, a Konyhafőnök és a Konyhafőnök VIP séfje mérkőzik meg egymással. A férfi nehézsúlyú küzdelem során Brasch Bence, a Valami Amerika sorozat színésze Szegedi Fecsóval, üzletemberrel találkozik majd a ringben.

A második negyeddöntőre december 3-án, vasárnap kerül sor. A női hírességek közül Dobos Evelin, színésznő, a Keresztanyu és A Séf meg a többiek egykori szereplője és Nyári Dia, színésznő, a Barátok közt korábbi Hannája küzd meg egymással. A férfi középsúlyú mérkőzés során Molnár Áron, színész, aktivista, a Mellékhatás szereplője és Józan László, színész, a Barátok közt és a Keresztanyu korábbi, valamint a Drága örökösök jelenlegi szereplője csap össze a ringben. A férfi nehézsúlyú kategóriából Árpa Attila, producer, rendező, színész, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban műsorvezetője Pintér Tibor Tenyával, színésszel, a Nemzeti Lovas Színház igazgatójával mérkőzik meg.

hirdetés

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Elindult a Disney+ első közép- és kelet-európai saját gyártású sorozatának forgatása