Szeptember elején robbant a hír, hogy a Drága örökösök alkotói vadonatúj napi szériát készítenek az RTL Klubra. Októberben derült ki, hogy a produkció januárban debütál és az első előzetese mellett több főszereplőről is lehullott a lepel. Az RTL Magyarország most pedig bejelentette, hogy a Keresztanyu premierje január 3-án, vasárnap 18:50-kor lesz az RTL Klubon. A folytatás pedig az örökösök helyén, 4-től minden hétköznap 20:10-kor lesz látható. Részletek a csatorna közleményében:

A Drága örökösök hatalmas sikere után január 3-ától érkezik Hámori Barbara showrunner új sorozata, a Keresztanyu, amely egy ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódó magyar filmsorozat. Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet. Mindent bevetnek. Nem ismernek határt! Se zárjegyet.

A sorozat szeretettel és humorral vesz górcső alá számos szokatlan, abszurd helyzetet, népies, szatirikus humorral fűszerezve.

hirdetés

Szereplők: Molnár Piroska (Róza Mama), Gálvölgyi János (rendőrfőnök), Kékesi Gábor (Márk), Dobos Evelin (Petra), Szacsvay László (Szemereki), Lengyel Ferenc (Tivadar), Konfár Erik (Imi) Dóra Béla (Zénó), Ullmann Mónika (Mariann), Mihályfi Balázs (Lajos), Tóth Angelika (Laura), Maizác Fanni (Ildi), Németh Kristóf (Jóska), Balogh Anna (Timike), Gömöri András Máté (Zozó), Dzsupin Ibolya (Sárika), Magyar Attila (Oleg), Sajgál Erika (Kriszta), Józan László (Igor), Hunyadi Máté (Viktor), Nagy Feró (Babos), Ganxsta Zolee (Damil), Farkas Dénes (Bonifác), Koch-Bulla Zelda (Tatjana), Rátonyi Hajni (Elza néni), Fekete Györgyi (Klárika), Noé Viktor (Szkander), Mezei Léda (Gina), Petri Viktor (Karló), Gonda Kata (Viki), Janicsek Péter (Pityke), Szentiványi Zsolt (Zsiga), Kenderes Csaba (Jani).

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban