Október 5-én indult a kilencedik X-Faktor az RTL Klubon, majd az első élő show november 16-án jelentkezett. A tehetségkutató még a tavalyi számoknál is kiemelkedőbb eredményeket hozott, elmondható, hogy a műsor az elmúlt két évben a második fénykorát éri. A szombat esti döntőbe Zdroba Patrik, Vanek Andor és Ruszó Tibi jutottak be és két-két dal adtak elő. A finálé felénél a legkevesebb voksot Zdroba Patrik kapta, így ő kiesett a versenyből.

Végül Vanek Andor és Ruszó Tibi újabb két-két produkcióval jelentkezett. A döntő végén a nézők szavazatai alapján az 2019-es X-Faktor győztese Ruszó Tibi lett, a győztes mentor pedig idén is ByeAlex.

A tehetségkutató jövőre sem áll le, Kolosi Péter az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese még novemberben bejelentette, hogy 2020-ban jön az X-Faktor jubileumi 10. évada. Két hete egy teljes hetet tölthettem a műsor stábjával és megnézhettem hogy telik a versenyzők, a mentorok és a stáb hete a szombati élő show előtt. Az exkluzív kulisszák mögötti beszámoló első része itt olvasható, míg a második cikk itt tekinthető meg.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki