Október 5-én indult a kilencedik X-Faktor az RTL Klubon, majd az első élő show november 16-án jelentkezett. A tehetségkutató még a tavalyi számoknál is kiemelkedőbb eredményeket hozott, elmondható, hogy a műsor az elmúlt két évben a második fénykorát éri. A szombat esti döntőbe Zdroba Patrik, Vanek Andor és Ruszó Tibi jutottak be és két-két dal adtak elő. A finálé felénél a legkevesebb voksot Zdroba Patrik kapta, így ő kiesett a versenyből.

Végül Vanek Andor és Ruszó Tibi újabb két-két produkcióval jelentkezett. A döntő végén a nézők szavazatai alapján az 2019-es X-Faktor győztese Ruszó Tibi lett, a győztes mentor pedig idén is ByeAlex.

A tehetségkutató jövőre sem áll le, Kolosi Péter az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese még novemberben bejelentette, hogy 2020-ban jön az X-Faktor jubileumi 10. évada. Két hete egy teljes hetet tölthettem a műsor stábjával és megnézhettem hogy telik a versenyzők, a mentorok és a stáb hete a szombati élő show előtt. Az exkluzív kulisszák mögötti beszámoló első része itt olvasható, míg a második cikk itt tekinthető meg.

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on