Január 1-én debütált az RTL Magyarország második falus sorozata. A Drága örökösök azonnal hatalmas siker lett és a 81 részes első évad alatt végig kimagasló számokat hozott az RTL Klubon. A széria második évada minden várakozásnál előbb, már augusztusban elindult és a nyári szabadságolások ellenére is tömegeket ültetett a képernyők elé. Később, az őszi hónapok alatt is kiemelkedő nézettséget szállított és 61 epizódon keresztül, minden rész legyőzte a TV2-s ellenfeleit. A sorozat második szezonja végül november elején ért véget.

Az RTL Magyarország már szeptember elején bejelentette, hogy lesz harmadik évada a Drága örökösöknek. Az elmúlt hetekben pedig számos találgatás volt, hogy mikor érkezhet a folytatás, mi is fejtegettük a lehetséges opciókat. Végül úgy néz ki, a rajongók szempontjából legoptimistább verzió valósul meg.

A SorozatWiki információi szerint már januárban indul a Drága örökösök 3. évada. Így az idei után a jövő év első felének is az egyik meghatározó tévéműsora lehet az Ökörapátit bemutató sorozat. A következő hónapbeli indulásról szóló információnkat erősíti az is, hogy a héten tartották a széria új szezonjának premier előtti vetítését. A hírrel kapcsolatban megkerestük az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, ahol azt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része