2017 őszén hatalmas botrány tört ki a House of Cards (Kártyavár) háza táján, hiszen a politikai drámasorozat főszereplője, Kevin Spacey zaklatásos botrányba keveredett. A Netflix először a kasza mellett volt, aztán mégis berendelték a produkció utolsó szezonját, melyben Claire Underwood lesz az USA elnöke, aki Spacey karakterének neje. A Netflix az Oscar-gála alatt mutatta be a House of Cards 6. évadának első előzetesét, melyben a korábbi főszereplő maximum említés szintjén lesz benne. Spacey-t egy héten belül legalább nyolcan megvádolták azzal, hogy zaklatta őket, így a sztárt egyik készülő filmjéből is elbocsátották.

Kíváncsian várjuk, milyen lesz nélkül a House of Cards lezárása. A rajongóknak egyébként jó hír, hogy a Netflixnél téma, hogy a széria testvérsorozatot kaphat, a streaming szolgáltatásnál egyszerre több spinoffon is törik a fejüket.

hirdetés

A House of Cardst Magyarországon elsőként az AXN NOW mutatta be, majd 2016-ban a Netflix Magyarországon, később pedig a Dunán kezdték el vetíteni szinkronnal a sorozatot. Jelenleg a Dunán a House of Cards 4. évadát adják, minden hétfőn, 21:20-tól.

hirdetés

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra