Nehéz elhinni, de lassan már három hónapja annak, hogy utoljára spoileres információk bukkantak fel a Trónok harca hetedik etapjával kapcsolatban. A napokban viszont végre újra megtört a jég és ismét olyan információk kerültek idő előtt a felszínre, amelyek alapjában változtathatják meg a sorozat történetét. Fontos leszögezni, hogy az alábbi sorok esetlegesen spoilereket tartalmazhatnak, így mindenki csak a saját felelősségére kattintson a továbbra!

Tavaly októberben egy jelentős szivárgásról számoltunk be, amelyben többek közt arról esett szó, hogy Daenerys Targaryen a hetedik szezonban ellátogat majd a Királyvárban található sárkányverembe, néhány másik karakter társaságában. A most előkerült két darab koncepciós rajz azon kívül, hogy megerősíti a tavalyi híreket, további részletekkel is szolgál a szóban forgó jelenetet illetően.

A kép forrása szerint, az említett jelenetben Daenerys Targaryen, Havas Jon, Tyrion Lannister és Missandei mellett, olyan karakterek is tiszteletüket teszik majd, mint Cersei Lannister, Ser Jorah, Lord Varys, Qyburn, Bronn vagy A Hegy. A szivárogtató zárásként még hozzátette, hogy a szereplőket feltehetőleg a Mások jelentette veszély hozhatja majd össze és kényszerítheti arra, hogy szövetségre lépjenek egymással.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban