Júliusban számoltunk be róla, hogy a Trónok harca izlandi munkálatai csak valamikor a jövő év első hónapjaiban kezdődhetnek meg. Nagy meglepetésre egy rajongói fotó került ki az internetre, mely arról tanúskodik, hogy a korábban említett időponttal ellentétben lehetséges, hogy hamarabb elkezdődnek az ottani felvételek. A képek tanulsága szerint pedig a stáb ismét olyasmibe vágta a fejszéjét, amelyre csak kevés tévés produkció lenne képes. A cikk spoilereket tartalmazhat, így csak az olvassa tovább, akit nem zavarnak.

A The Watchers on The Wall forrásai szerint, a lentebb látható képek Izland déli részén, Stangarvegur környékén a Gjáin völgyben készülhettek egy vízerőmű közelében. A díszlet már első látásra, de még Trónok harca mércével nézve is elképesztő méretetekkel rendelkezik.

A fotókat látva pedig rögtön egyértelművé válik, hogy a stáb a Faltól északra játszódó jeleneteket rögzítheti, de az sem elképzelhetetlen, hogy a sokak által várt grandiózus csavart, a Fal ledőlését forgatják itt hamarosan. Arról pedig, hogy mely szereplők vesznek majd részt az itt folyó, enyhén szólva is grandiózus munkálatokban, egyelőre sajnos nem érkeztek hírek.

hirdetés


a
a

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél