A mi kis falunk az elmúlt évek legnézettebb magyar sorozata. Az első két évada 8-8 részes volt, viszont a hatalmas siker miatt, a 3. szezonja már 17 epizódból állt. Az RTL Klub ezt úgy vetítette, hogy tavaly ősszel 5 részt tűzött képernyőre, majd idén tavasszal újabb 12 epizódot. A produkció 4. évada augusztus 31-én indult a csatornán. Szombaton ment le belőle a 3. rész, de úgy néz ki, már nem lesz sokáig képernyőn.

Pár órája az RTL Magyarország leleplezte a 9. X-Faktor premieridőpontját, mely október 5-én szombaton 20 órakor lesz. Ez pont ugyanaz a sáv, melyben jelenleg A mi kis falunk látható az RTL Klubon. Ez szinte biztosan azt jelenti, hogy a szeptember 28-án vetített 5. epizódja után szünetre vonul a heti falus sorozat.

Természetesen az is elképzelhető, hogy egy másik időpontban folytatják a Pajkaszeget bemutató szériát, de nem valószínű. Főleg azért sem, mert az RTL Magyarország tavaly is pont az akkori szezon 5. része után küldte pihenőre A mi kis falunkat. Az, hogy 8 helyett 17 epizódos legyen egy-egy évad, valószínűleg csak egy hosszabb, köztes szünettel oldható meg. Így mondhatni, hogy ez az ára annak, hogy dupla annyi friss rész érkezzen a sorozatból egy-egy televíziós szezon alatt. Amint biztosan kiderül, hogy szeptember 28-án tényleg szünetre megy-e A mi kis falunk, azonnal megírjuk.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője