Két éve még az amerikai platformmal megegyező, AMC+ néven tervezte elindítani hazánkban a saját, előfizetéses streaming szolgáltatását az AMC Networks. A médiavállalat azonban újragondolta a stratégiáját, és nem az Egyesült Államokban bevált modellt hozzák el Magyarországra, hanem a régió igényeire szabják azt. Málnay B. Levente, az AMC Networks Közép- és Észak-Európáért felelős alelnöke a Forbesnak nyilatkozott az új platformmal kapcsolatban.

Az AMC régiós vezetője elárulta a lapnak, hogy az újrapozicionálást követően a vadonatúj streaming szolgáltató a Selekt nevet kapja. Az alelnök azt is bejelentette, hogy a platform még idén elindul hazánkban. A Selekt a tervek szerint nem külön előfizetéssel lesz elérhető – ahogy többek közt a Netflix és a Disney+ -, hanem a kábelcsomagok mellé kérhető, extra díjas szolgáltatásként jelenik meg.

“A Selekt tartalomcsomag, applikáció, amin keresztül lekérhető módon tudsz megnézni bizonyos tartalmakat. Mi ezt gondoltuk prioritásnak, ezt a pluszt kívánjuk a piacra hozni. Nyilván odafigyelünk rá, hogy adott időszakban mi mikor nézhető lineárison, streamingen vagy mindkettőn. Lesz mindegyikre példa, ez tartalom- és fogyasztásfüggő”

mondta Málnay B. Levente a Forbesnak.

A platformon többek közt élő sportközvetítéseket is megtekinthetnek majd a felhasználók, valamint a későbbiek folyamán a korábban bevezetett AMC Mikro is része lesz a Selektnek.

hirdetés

Ezek lesznek a Max júliusi sorozatpremierjei

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek júliusban a Disney+-ra

Újra látható lesz Majka és Pápai Joci a TV2-n - mától szinte csak ismétlés lesz főműsoridőben

Kiderült, hogy ki lesz Till Attila műsorvezetőtársa a Megasztárban

Ezek lesznek a Max legnagyobb júliusi filmes újdonságai

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 3. epizódjának előzetese