Január 3-án debütált a Keresztanyu az RTL Klubon és azóta is folyamatosan képernyőn van. A sorozat rögtön jól indult és azóta is majdnem minden hétköznap este a legnézettebb műsor 18-49-ben, sőt idén 11-ből 10-szer a heti toplista élén végzett. Hétfőn következik a sorozat 1. évadának 61. része, így felmerül a kérdés, hogy meddig tart még a nyitó szezon?

Ennek kiszámítására jó alap lehet a Drága örökösök, melynek 1. és 3. évadai az elmúlt két évben ugyanebben az időszakban és ugyanezen sávban voltak láthatóak. Sőt, a két sorozat showrunnere is azonos, Hámori Barbara személyében. Az Ökörapáti lakóit bemutató produkció 1. szezonja 2019-ben 81 részes volt, míg a 2. etapja 2020-ban 80 epizódból állt, így igen valószínű, hogy a Makkosszállás csempészeit szóló történet 1. évada is hasonló adásszámból fog állni. Az RTL Magyarország a napi sorozatokat mindig úgy rendeli meg, hogy péntekre végződjenek.

Ezeket figyelembe véve a SorozatWiki számításai szerint, vagy 78 részes lehet a szezon és április 23-án érhet véget, vagy 83 epizódból állhat majd és a jövő hónap 30. napján fejeződhet be. Arra, hogy biztosan kiderüljön, hogy a sorozat 1. évada mikor ér véget, még pár hetet várni kell, azt viszont már egy ideje tudni, hogy biztosan lesz folytatása. Kolosi Péter februárban a SorozatWikinek adott interjúban jelentette be, hogy ősszel érkezik a Keresztanyu 2. szezonja, március közepén pedig kiderült, hogy el is kezdték a forgatásait.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre