Fischer Gábor a Media Hungary konferencián jelentette be, hogy egy vadonaúj, nagyszabású realityt készít a TV2, melyet kora ősszel mutatnak be. A csatorna későbbi közleménye szerint a műsorban vakmerő sztárok igyekeznek legyőzni fizikai és pszichés korlátaikat és egymást úgy, hogy közben együtt is kell működniük. Egy mesés sziget fogságában, összezárva kell hajmeresztő próbatételeket teljesíteniük. Az utazás várhatóan életük egyik legnagyobb kalandjának ígérkezik.

Később a Comment:com az addig tudott információk alapján azt tippelte, hogy a The Bravest című dán reality magyar verzióját készíti el a TV2.

A műsor a leírása alapján a Survivor és a Fear Factor hibridje lesz, előbbiből a social game elemeket és a szigeten való összezártságot, utóbbiból meg a legnagyobb félelmeinkkel való küzdelmet átemelve. A formátum alapján heti műsornak szánt The Bravestben két csapat verseng, akik a magyar verzióban egy szigeten élnek majd, és adásonként két-két versenyt vagy kihívást kell teljesíteniük, legalábbis a műsor első szakaszában – írta az Index médiaoldala.

hirdetés

Úgy tudjuk, hogy valóban erről a dán eredetű műsoról van szó és az előkészületek nagyban zajlanak. A SorozatWiki információi szerint a produkciót Máltán fogják felvenni. A forgatások augusztus végén lehetnek, melyhez a TV2 már toborozza a stábot. Az új hírekről megkérdeztük a csatorna sajtóosztályát, de nem kívántak reagálni.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna