A korábbi évekhez hasonlóan idén is számos török sorozat látható a TV2 Csoport különböző csatornáin. Május elején két, Magyarországon eddig még nem vetített széria is képernyőre kerül majd. Az egyik produkció a SuperTV2-re érkezik, a másik sorozat pedig az Izaura TV-n fog debütálni.

A városi doktor

A városi doktor (Kasaba Doktoru) május 8-án, hétfőn 19 órakor indul a SuperTV2-n. A széria hétköznap esténként lesz látható a csatornán. A produkció egy dél-koreai sorozat, a Dr. Romantic alapján készült. A városi doktor 2022 áprilisa és 2023 januárja között két évadot élt meg Törökországban. A tehetséges és ígéretes Ömer apja elvesztése után úgy dönt, hogy orvos lesz. Egy várostól távoli kórházban kap munkát, ahol találkozik a legendás sebésszel, Hakannal.

hirdetés

Egy nappal később, május 9-én, kedden újabb török széria indul a tévétársaság másik csatornáján. Az apa (Baba) hétköznaponként 21 órakor lesz látható az Izaura TV-n. A sorozatból két évad készült, melyek 2022-ben kerültek képernyőre Törökországban. A történet főszereplője Emin Saruhanli, aki évek óta kapcsolatban áll testvérével, Mehmet Alival. Egy repülőgép-szerencsétlenséget követően azonban hirtelen minden megváltozik.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon