Idén decemberben mutatják be Németországban a Sissi (Sisi) című nagyszabású, történelmi sorozatot. A produkció a helyi RTL+-on 12-én válik elérhetővé, a német televízióban pedig december 28-án debütál majd. November elején, a Big Picture konferencián Kolosi Péter bejelentette, hogy a 6 részes miniszéria néhány nappal a német bemutató után kerül fel az RTL Most+-ra.

hirdetés

Néhány héttel ezelőtt az is kiderült, hogy itthon sem csak netes platformon lesz megtekinthető a sorozat, hanem az egyik hazai televízión, az Epic Dramán is képernyőre kerül majd. Most azt is nyilvánosságra hozták, hogy mikor érkezik a széria. A Sissi december 26-án, vasárnap dupla epizóddal debütál a csatornán. A produkció vasárnaponként 21 órakor lesz látható az Epic Dramán.

A sorozat Erzsébet királyné rendkívüli életével foglalkozik. A legközelebbi bizalmasai szemszögéből elmesélt történet teljesen máshogy mutatja meg őt, mint azt megszokhattuk. A széria a 19. századi udvar csillogása mellett olyan univerzális és időtlen témákkal is foglalkozik, mint a szerelem, a szabadság, a család, az önrendelkezés vagy a kötelességtudat.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna