Idén decemberben mutatják be Németországban a Sissi (Sisi) című nagyszabású, történelmi sorozatot. A produkció a helyi RTL+-on 12-én válik elérhetővé, a német televízióban pedig december 28-án debütál majd. November elején, a Big Picture konferencián Kolosi Péter bejelentette, hogy a 6 részes miniszéria néhány nappal a német bemutató után kerül fel az RTL Most+-ra.

Néhány héttel ezelőtt az is kiderült, hogy itthon sem csak netes platformon lesz megtekinthető a sorozat, hanem az egyik hazai televízión, az Epic Dramán is képernyőre kerül majd. Most azt is nyilvánosságra hozták, hogy mikor érkezik a széria. A Sissi december 26-án, vasárnap dupla epizóddal debütál a csatornán. A produkció vasárnaponként 21 órakor lesz látható az Epic Dramán.

A sorozat Erzsébet királyné rendkívüli életével foglalkozik. A legközelebbi bizalmasai szemszögéből elmesélt történet teljesen máshogy mutatja meg őt, mint azt megszokhattuk. A széria a 19. századi udvar csillogása mellett olyan univerzális és időtlen témákkal is foglalkozik, mint a szerelem, a szabadság, a család, az önrendelkezés vagy a kötelességtudat.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője