A TV2 januári műsorrendjét itt foglaltuk össze, az RTL Klub új és visszatérő sorozatairól pedig egyenként korábban már beszámoltunk, de most egy közös hírben, pontos időpontokkal is összefoglaljuk. Utóbbi csatorna 2020-as évének elejét ellepik majd a magyar sorozatok. Januárban hétköznap esténként a Fókusz mellett három napi sorozat, szombaton pedig a legnézettebb heti széria tér vissza az RTL Klubra.

Január 2-án, csütörtök délután visszatér a Barátok közt, mely a 2019-es 17:10-es időpontja után, 17:05-kor kerül majd premierként képernyőre. Az RTL Híradó változatlanul 18 órakor indul, melyet 18:55-kor a Fókusz követ majd. Ugyanezen a napon visszatér a tavalyi év legnézettebb napi sorozata, a Drága örökösök. Az Ökörapáti lakóit bemutató széria vadonatúj, 3. évada innentől minden hétköznap 19:50-kor lesz látható.

21:00-tól folytatódik a Bátrak földje. Az RTL Klub vadonatúj magyar telenovellája már ma, 1-jén elindult, de a második részétől, csütörtöktől ez lesz a végleges időpontja. A napi sorozat 80 epizódból áll majd, így ha szünet nélkül képernyőre kerül, akkor április második felében érhet véget. Ezt követően a Barátok közt késő esti vetítése korábbi időpontban folytatódik. A decemberi 22:30-as kezdés helyett, fél órával hamarabb, 22:00-kor lesz látható.

Január második hetében visszatér A mi kis falunk 4. évada. A falus sorozat 11-től, szombatonként 20 órakor lesz látható. A SorozatWiki információi szerint most a 3-adikhoz hasonlóan, a széria 4. etapja is extra hosszú lesz, így több hónapig képernyőn lehet. Vasárnap este filmeket sugároz majd a csatorna. Ezen kívül 2020 első felében várható A Tanár 2. évada és két vadonatúj magyar széria, az Apatigris és a Mellékhatás.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban