Hamarosan átalakul az RTL főműsoridős műsorrendje. Június 7. és 9. között lekerül a képernyőről a The Floor, befejeződik a Gólkirályság 2. évada és véget ér a Cápák között 7. szezonja. Így a rá következő héttől teljesen átalakulnak a csatorna estéi és az az egy saját gyártású szórakoztató műsor, ami képernyőn marad, az is vadonatúj időpontba kerül. Lássuk a részleteket!

hirdetés

Június 10-től a Fókusz továbbra is 18:55-kor fog kezdődni és az adásideje sem változik. Az RTL bulváros magazinja után azonban késő estéről a főműsoridő első felébe kerül az RTL napi falus sorozata. A Drága örökösök 6. évada ettől a naptól 90 perccel korábban, 21:30 helyett 20 órakor lesz látható. A széria továbbra is nettó (reklámok nélkül mért) 45 perc körüli epizóddal jelentkezik majd.

A 21 óra utáni sávban ökörapáti lakóinak történetét átveszi Pajkaszeg lakósainak kalandjai. 21:15-kor ugyanis 3 hét szünet után visszatér A mi kis falunk napi ismétlése. A csatorna május 17-én a heti sorozat újravetítését a 7. évad 8. részével hagyta abba, most pedig érthetetlen módon 1 részt kihagyva a szezon 10. részével folytatják. Ezt követően az RTL Híradó – Késő esti kiadás hozzávetőlegesen fél órával előbb, 22:25 és 22:35 között indul majd, így még 23 óra előtt befejeződhet. 23 óra körül pedig a Cápák között, tavaly őszi 6. etapját kezdi majd ismételni a csatorna.

Szombaton 18:55-től továbbra is képernyőn marad a Fókusz Plusz. 20 órától azonban – a Gólkirályság helyén – filmek kerülnek képernyőre. Vasárnap egyelőre még a Házon kívül sem megy nyári szünetre és 18:55-kor változatlan időpontban és hosszban jelentkezik. Az esti filmek ezen a napon így 19:30-tól indulnak majd.

Frissítés (06.05. 22:40): Az RTL szerdán műsorváltozás mellett döntött, mely szerint hétköznap megcserélik a Drága örökösöket és A mi kis falunkat, így utóbbi lesz 20 órakor képernyőn. Részletek az alábbi friss hírünkben.

hirdetés

Ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Megszűnt az egyik hazai csatorna

26. heti nézettség - Komoly bukás lett a Marsra magyar 2. évada az RTL-en

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

A TV2-től átigazolt műsorvezetőtársat kap Miller Dávid az X-Faktorban

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől