Magyarország népszerű forgatási helyszín a külföldi stábok számára, a közelmúltban olyan produkciókat vettek fel itt, mint a The Witcher, a Dűne című nagyszabású sci-fi, vagy éppen a Marvel új szuperhősös filmje, a Fekete Özvegy. Október 23-án debütál a Netflixen a Barbárok című új kosztümös drámasorozat, mely német-magyar koprodukció, így a fontos szereplők mellett a készítőgárda is teli van hazai szakemberekkel.

A korábban a Vikingekben, Az utolsó királyságban, a Cobra 11-ben, de még a Barátok köztben is kaszkadőrként szereplő Ferenczi Bence lesz a 6 részes sorozat egyik főszereplője, aki Berulf Buddy Y-t alakítja majd. Rajta kívül a Barbárokban feltűnik még Árpa Attila is, aki korábban az Argo filmekben, a Válaszcsapásban és a Borgiákban is szerepelt, Marcus Caelius centurio páncélját ölti magára.

A Barbárok a Netflix hivatalos leírása alapján időszámításunk szerint 9-be kalauzol, amikor a teutoburgi csatában a germán harcosok megállítják a Római Birodalom előrenyomulását. Az események hatására három ember sorsa örökre összefonódik. A produkció új előzetese nemrég látott napvilágot, mely szerint a produkció véres és drámai hangvételű lesz.

28. heti nézettség - Tarolt a Barátok közt utolsó epizódja

3 rövid előzetes érkezett a Keresztanyu 2. évadához

A Netflix megmentheti a 3. évad után elkaszált sorozatot

Kiderült, hogy ki lesz a visszatérő Nagy Ő műsorvezetője

Az HBO új sorozata drágább lehet a Trónok harcánál

Hogyan lehet díjmentesen használni az RTL Most+-t? (x)