Végleg lezárul egy korszak: péntek este utoljára láthatják Berényi Miklós karakterét a Barátok közt rajongói – írja a Blikk. A kegyetlen üzletembert alakító Szőke Zoltán ugyanis 21 év után búcsút intett a sorozatnak. A főgonosz stílusosan távozik, rácsok mögött köszön el a nézőktől. Viszont annak ellenére, hogy Szőke döntése véglegesnek tűnik, a Blikk úgy tudja, karaktere élve marad. Messze a Mátyás király tértől, a rácsok mögött tengeti további életét, ahol egy egyelőre még titokban tartott ok miatt nem látogathatják a szerettei.

“Szőke Zoltán azt szerette volna, ha Berényi Miklós megjavul, és a jövőben jobban hasonlít hozzá a karakter, de erre a produkció nem volt nyitott. Ám meghagytak egy kis mozgásteret, Berényi Mikós ugyanis nem hal meg” – mesélte a Barátok köztön dolgozó egyik stábtag a bulvárlapnak. “Hiszen kiindulva az eddig történetekből, vele bármi történik, legyen az robbantás, lövés vagy rákos megbetegedés, azt túléli. Így legalább nyitva marad egy kiskapu, ha a produkció vissza akarja hozni.”

A Blikknek nyilatkozó bennfentes szerint a közeljövőben erre nem sok esély van. Éppen ezért a sorozat készítői egy ideje elkezdték felépíteni az új, izgalmas karaktereket. Volosinovszki György Szántó Áronként, Bátyai Éva Harmat Szonjaként és Pesák Ádám Harmath Gergőként is ezt a tábort erősíti, de hosszú évek után visszatért az örök rivális, az Ábrahám Edit által megformált Berényi Claudia is.

A produkció nemcsak ezért bízik abban, hogy a Barátok közt Berényi Miki nélkül is sikeres lesz.

hirdetés

“Huszonegy év nagy idő, megértjük Szőke Zoltán döntését. Azt azonban nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a Barátok közt eddig sem Berényi Miklósról szólt, hanem a Mátyás király tér lakónak életéről” – jelentette ki a sorozat sajtófőnöke, Szabó Péter, aki hozzátette, eddig annyi minden történt már Mikivel és így lesz ez nélküle is. “Azzal, hogy Miklós eltűnik, a sorozat nem ér véget. Régi és új szereplők is érkeznek, továbbra is rengeteg dráma és izgalom várható, szóval igaz a mondás, hogy nálunk tényleg bármi megtörténhet” – zárta a bulvárlapnak.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része