Az elmúlt években a főzős realityk nagy népszerűségnek örvendenek Magyarországon. Az Ide süss! azonban eltér a többi gasztro műsortól, itt ugyanis a versenyzőknek süteményeket kell készíteniük. A produkció az elmúlt években 5 etappal jelentkezett a VIASAT3-on. Most egy különleges, ünnepi szezon kerül képernyőre, amelyben sztárok mérik össze a cukrászképességeiket és az év végi készülődés, a karácsony van középpontban. Az Ide süss! – Ünnepi kihívás új évada ma 19 órakor indul és mostantól minden hétköznap új adásokkal lesz látható a VIASAT3-on.

hirdetés

A produkció műsorvezetői most is Ábel Anita és Sass Dani lesznek. A zsűri viszont megújul a korábbi etapokhoz képest. A Ide süss! idei évadában a finomságokat Szabadfi Szabolcs mellett Szalai Dóri, a Chez Dodo macaron manufaktúra alapítója értékeli. Az ünnepi műsornak idén a Nagytétényi Kastélymúzeum ad otthont.

A gasztroshow 6. évadában a kedvenc családi süteményeik mellett a versenyzők ezúttal többek között házi szaloncukrot, ehető karácsonyfadíszeket, ajándékba adható bonbonokat és nemzetközi szezonális édességeket is készítenek majd.

Az Ide süss! – Ünnepi kihívásban a korábbi évadoktól eltérően, most ismert emberek bizonyíthatják, miként boldogulnak a konyhában: Barát Attila, Bay Éva, Horváth Sisa Anna, Józan Laci, Kabát Peti, Király Linda, Megyeri Csilla, Nagy Sanyi, Nyári Dia és Pumped Gabó próbálják kihozni magukból maximumot a műsorban.

Milyen különlegességeket készítenek majd a celebek az idei etapban? Vajon melyik híresség nyeri el a legjobb amatőr cukrásznak járó elismerést 2022-ben? Kiderül mától hétköznap esténként a VIASAT3-on!

(A cikket az Antenna Entertainment támogatta.)

hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en