Hosszú idő után tavaly november 28-án új, saját gyártású napi sorozatot indított a közmédia. A Holnap tali! a szó szoros értelmében azonban nem tévésorozat, mivel nem a tévében, hanem a nemrég indított M5 adó webes felületén, a széria honlapján váltak napról napra elérhetővé a legfrissebb epizódok. Mivel a fiatalok, akiknek elsősorban szól ez a történet, javarészt már nem tévéznek, így érthető a döntés. A sorozat pedig megtalálta a célközönségét, hiszen pár hete átlépték az epizódok a kétmilliomodik letöltést.

A sorozat első évada 60 részből áll és február 24-én került fel a holnaptali.hu-ra a szezonzáró adás. Az egyenként nagyjából 20 perces játékidejű részekben a fiktív Petőfi Gimnázium egyik osztályának mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. A Holnap tali! története a tanévnyitón indul egy olyan eseménnyel, amely meglehetősen felkavarja a diákok addig megszokott életét. Az iskola egyik évfolyamának A és B osztályát ugyanis egybeolvasztják, így az addig külön tanuló jó barátok és riválisok osztálytársakká válnak.

Mivel fiatalokról, fiataloknak szól a történet, ezért az epizódokban bemutatott élethelyzetek tanmeseként is felfoghatóak. Bár online sorozatnak készült, a közmédiánál úgy döntöttek, hogy a fiatalos közönségre szabott Petőfi TV-n is képernyőre tűzik a Holnap tali!-t, amely ma este, 21:05-kor jelentkezik az első epizódjával. A hétköznap esténként 9-től látható epizódokat pedig másnap hajnali fél kettőkor megismétli a tévéadó. A sorozat első évada a Petőfi TV-n vélhetően június elején éri majd el a szezonzáró, 60. adást.

hirdetés

Míg a tévében március 13-án az első szezon debütál, addig online már a második évad veszi kezdetét ma 18:00-kor. Az új részekkel továbbra is naponta jelentkező tinisorozat epizódjai hétköznap esténként a holnaptali.hu-n válnak majd újfent elérhetővé. A második évadra még több bonyodalmat ígérnek a készítők, és a tervük szerint minden epizód úgy ér majd véget, hogy azonnal nézni akarjuk a folytatást. A második szezon egyik újítása pedig az lesz, hogy az új fényelésnek köszönhetően sokkal szebb színe lesz majd az adásképnek.

(A cikket az MTVA támogatta.)

hirdetés

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)

Hétvégi, Drága örökösök különkiadása lesz az RTL vadonatúj vetélkedőjének