Hosszú idő után tavaly november 28-án új, saját gyártású napi sorozatot indított a közmédia. A Holnap tali! a szó szoros értelmében azonban nem tévésorozat, mivel nem a tévében, hanem a nemrég indított M5 adó webes felületén, a széria honlapján váltak napról napra elérhetővé a legfrissebb epizódok. Mivel a fiatalok, akiknek elsősorban szól ez a történet, javarészt már nem tévéznek, így érthető a döntés. A sorozat pedig megtalálta a célközönségét, hiszen pár hete átlépték az epizódok a kétmilliomodik letöltést.

A sorozat első évada 60 részből áll és február 24-én került fel a holnaptali.hu-ra a szezonzáró adás. Az egyenként nagyjából 20 perces játékidejű részekben a fiktív Petőfi Gimnázium egyik osztályának mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. A Holnap tali! története a tanévnyitón indul egy olyan eseménnyel, amely meglehetősen felkavarja a diákok addig megszokott életét. Az iskola egyik évfolyamának A és B osztályát ugyanis egybeolvasztják, így az addig külön tanuló jó barátok és riválisok osztálytársakká válnak.

Mivel fiatalokról, fiataloknak szól a történet, ezért az epizódokban bemutatott élethelyzetek tanmeseként is felfoghatóak. Bár online sorozatnak készült, a közmédiánál úgy döntöttek, hogy a fiatalos közönségre szabott Petőfi TV-n is képernyőre tűzik a Holnap tali!-t, amely ma este, 21:05-kor jelentkezik az első epizódjával. A hétköznap esténként 9-től látható epizódokat pedig másnap hajnali fél kettőkor megismétli a tévéadó. A sorozat első évada a Petőfi TV-n vélhetően június elején éri majd el a szezonzáró, 60. adást.

hirdetés

Míg a tévében március 13-án az első szezon debütál, addig online már a második évad veszi kezdetét ma 18:00-kor. Az új részekkel továbbra is naponta jelentkező tinisorozat epizódjai hétköznap esténként a holnaptali.hu-n válnak majd újfent elérhetővé. A második évadra még több bonyodalmat ígérnek a készítők, és a tervük szerint minden epizód úgy ér majd véget, hogy azonnal nézni akarjuk a folytatást. A második szezon egyik újítása pedig az lesz, hogy az új fényelésnek köszönhetően sokkal szebb színe lesz majd az adásképnek.

(A cikket az MTVA támogatta.)

hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei