Pályi Stefánia január második felében jelent meg az RTL Klub legrégebbi napi sorozatában, aki Rácz Larát, Berényi Timi unokatestvérét és Balogh Nóra unokahúgát alakította a produkcióban. A fiatal lány az elmúlt hónapokban rengeteg jelenetben volt látható, a Barátok közt egyik legfontosabb mellékszereplőjévé vált. Négy hónap után azonban ma délután távozik a sorozatból – tudta meg a SorozatWiki.

“Tavaly májusban az érettségim ideje alatt hívtak be egy castingra, majd pár hónappal később derült ki, hogy engem választottak. Nagyon örültem a lehetőségnek, mert mindig érdekelt a színészet. Az első forgatási napokban nagyon izgultam, de a Barátok közt stábja nagyon nyitott és segítőkész volt felém, ennek köszönhetően hamar feloldódtam” – mesélte a kezdetekről.

„Nagyon élveztem a fél éves forgatási időszak minden percét, annak ellenére is, hogy sokszor nagyon megterhelő volt. Számos olyan napom volt, amikor reggeltől estig dolgoztunk, de nagyon jó társaságban voltam. Virággal és Gombival (a Timit alakító Pásztor Virág és az Oszkárt játszó Gombos Krisztián – szerk.) nagyon sok közös jelenetünk volt és bár a sorozatban a karaktereink között sok feszült helyzet volt, a valóságban nagyon jól kijöttünk egymással. Rajtuk kívül a Barátok köztben az anyukámat alakító Rácz Ritával kerültem még szorosabb kapcsolatba. Annak ellenére hogy csak két hetet dolgoztunk együtt, elég hamar megnyíltunk egymás előtt” – mondta Pályi Stefánia.

Lara karaktere a történet szerint sokáig átverte Nórát és családját, ezért elég heves érzelmeket váltott ki a Barátok közt nézőiből. Erről is megkérdeztük. “Próbáltam abból táplálkozni, amikor időnként pozitív visszajelzéseket is kaptam, de a negatív véleményeknek is örültem. Lara egy negatív szereplő volt és ha azt láttam volna, hogy a nézők nem utálják, az azt jelentette volna, hogy nem tudtam átadni a karakter lényegét.”

hirdetés

Lara csak ma este tűnik el az RTL Klub képernyőjéről, de egy ideje már nem forgat a sorozat stábjával. “Az utolsó napokban egyszerre voltam szomorú, hogy véget ér Lara szerepe, egyszerre pedig hálás a produkciónak, hogy velük dolgozhattam a Barátok köztön. Miután befejeztem a forgatásokat, egy ideig még hiányzott Lara szerepe és az ezzel a munkával járó pörgés – zárta Pályi Stefánia a SorozatWikinek.

A Barátok közt ma utoljára még 17:10-kor látható az RTL Klubon, jövő héttől azonban ismét a csatorna főműsoridejének egyik meghatározó pontja lesz és minden hétköznap 20:05-kor kerül képernyőre. A sorozat új, jövő hétfőtől érvényes további vetítési időpontjairól itt írtunk bővebben.

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél