Cikkünkben megírtuk, hogy június 7-én, a mai napon, a 31. adást követően véget ér a Zsákbamacska 2. évada, mivel a TV2 hivatalos tévéműsorában oldalunk így látta. Most azonban kiderült, hogy a TV2 a jelenlegi szezon részeit nem sorrendben adja le, így a jövő hétre kiírt, 14-18. epizódok nem ismétlések lesznek, hanem vadonatúj adások.

Korábbi cikkünk ezt tartalmazta: Április 27-én, szombaton indult el egy VIP adással a tavalyi év egyik legnagyobb sikerű műsorának, a Zsákbamacskának a 2. etapja. Április 29-től pedig minden hétköznap új részekkel látható a csatornán. Az idei évadban 2 műsorvezető-páros vezeti a vetélkedőt heti váltásban. Egyik héten Marics Peti és Pető Brúnó látható, míg a másikon Szente Vajk és T. Danny.

hirdetés

A vetélkedő a rossz nézettség miatt ettől a héttől, június 3-tól már 21:55-re került át. A mai napon azonban 31 rész után véget ér. A game show-ból hat VIP és 25 sima adás ment le. Az évad összességében is nagyon rossz nézettséggel futott és folyamatosan kikapott az RTL-es ellenfeleitől. Így szinte kizárt, hogy lesz folytatása.

A műsor azonban mégsem kerül le a képernyőről. Jövő héttől ugyanis ugyanebben a sávban a vetélkedőből ismétlések lesznek láthatóak. Meglepő módon nem az 1. szezon epizódjait adják újra, hanem az elmúlt hetekben látott részeket.

hirdetés

Pokoli rokonok: Dobó Kata főszereplésével új napi sorozatot forgat Hámori Barbara az RTL-nek

Meghalt Donald Sutherland

Azonnali hatályú, minden hétköznap esti programot érintő műsorváltozás az RTL-en

Bejelentették a Yellowstone utolsó évadának folytatásának amerikai és magyar időpontját

Elindult a forgatása és új szereplők csatlakoztak a Trónok harca egyik új spinoffjához

Vadon Jani és Klein Dávid is vadonatúj műsorral jelentkezik ősszel a Spektrumon