A TV2 Csoport közzétette, hogy egy március 14-én elindított pályázaton országos digitális földfelszíni frekvenciára pályázott Lengyelországban. A tévétáraság PTV néven működtetne csatornát az országban, amely pozitív elbírálás esetén már idén ősszel elindulna. A tévéadón elsősorban nőknek szóló szórakoztató- és életmód műsorokat vetítenének. Részletek a médiavállalat közleményében:

hirdetés

2024-ben újabb európai országban készül csatornát indítani a TV2 Csoport. Négy évvel ezelőtt, 2020. októberében lépett a szlovén piacra a médiavállalat, amikor a Planet csoporttól megvásárolta 3 csatornáját. A szlovén portfólió megszilárdítása után újabb befektetési lehetőséget keresve indult a lengyel tematikus csatorna frekvenciájáért a médiatársaság. Az ehhez szükséges pályázatot a napokban be is nyújtották a lengyel médiahatóságnak. Pozitív elbírálás esetén idén ősszel a TV2 Csoport PTV néven elsősorban nőknek szóló szórakoztató és életmód csatornát indít. A tervek szerint a nap 24 órájában szórakoztató és fikciós tartalmakat, talkshow-kat és magazinműsorokat sugároz majd az új csatorna, amiket elsősorban Lengyelországban gyártanának.

“Régóta figyelemmel kísérjük a lengyel piacot, és izgatottan várjuk a lehetőséget, hogy befektessünk ebben a nagyszerű országban. Hiszünk abban, hogy egy új szórakoztató csatorna új alternatívát kínál a már amúgy is versenyképes piacon.”

– nyilatkozta Pavel Stantchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

hirdetés

Két díjat is nyert a Tündérkert az egyik magyar fesztiválon

Még idén elindul hazánk legújabb streaming szolgáltatója

Ezek voltak a hét legnagyobb streaming premierjei

Műsorváltozás: Mégsem megy majd egymás ellen a régi és az új Drága örökösök sorozat

Látványos, hosszabb előzetes érkezett az ősszel bemutatkozó S.E.R.E.G című sorozatból

Hamarosan az RTL-en is látható lesz a Cobra 11 utolsó évada