A nyár közepén jött a hír, hogy a TV2 egyik új realityje a Párharc lesz, melyben nyolc sztárpár versenyez egymás ellen Stohl András műsorvezetésével. Fischer Gábor a médiavállalat programigazgatója akkor csak az egyik párost jelentette be, Kulcsár Edinát és párját, G.w.M. Varga Márkot. A tévétársaság most leleplezte a produkció többi párosát is és további információk derültek ki a formátumról, mely azt jelentheti, hogy már nem lehet sok hátra a premierig. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

Varga Márk G.w.M és Kulcsár Edina

Látvány, akció, stratégia, izgalom és humor – vagyis maga, a Párharc! A szerb licencen alapuló formátumban kiélezett versenyhelyzet és kiszámíthatatlan, fordulatokkal teli történet garantálja a folyamatos izgalmakat. A műsorban szereplő pároknak minden ciklusban egy bátorságpróbán és egy összecsapáson kell megmérettetniük, amelyeket szavazás követ, a ciklusok végén pedig párbaj keretében esnek ki.

A műsorban nyolc páros száll harcba: Kulcsár Edina tartalomgyártó, üzletasszony és Varga Márk G.w.M rapper, akik a Párharc előtt még sosem szerepeltek együtt párként televíziós műsorban. Gáspár Evelin és szerelme, Varga Attila, építési vállalkozó, akik több, mint egy éve vannak együtt, és Evelin úgy érzi, Attilában végre megtalálta az igazit. Varga Viktor énekes, és Zsembera Liliána táncművész. Igazi művészlelkek, a hosszútávú összezártság meglepő dolgokat hoz majd ki belük. Viktor spirituális és életvezetője Lilinek, mióta együtt vannak a lány számára kinyílt a világ. Chris Tanoh „Csoki”, akit a Ninja Warriorból is ismerhetnek a nézők, és Egedi Hedda. Ők az egyik legtemperamentumosabb páros, viharosan és szélsőségesen élnek meg mindent, folyamatosak a viták körülöttük. Sok meglepetésre számíthatunk tőlük az adások során.

Monoki Lehel és Gyenesi Leila

Heatlie Dávid zenész, énekes és felesége, Heatlie Dóra, akiket nemrég a Drágám, add az életed! című műsorban láthattak együtt a tévénézők. Aryee Claudia Dedei „Tücsi” influencer, és Sofron István a Magyar Jégkorong Válogatott tagja. Korábban láthattuk őket a Love Bistroban, de érdekes lesz, hogy a kettejük közti személyiségbeli különbségek miatt mit hozhatnak majd ki belőlük a játékok. Megméretteti magát Monoki Lehel, az Exatlon All Stars műsorvezetője és Gyenesei Leila öttusázó is. Mindkettőjükben nagy a versenyszellem, Leila viszont tudja élvezni magát a játékot is, ellentétben Lehellel, akinek a győzelem az egyetlen alternatíva. Mellettük harcba száll Gaál Noémi időjárás-jelentő műsorvezető és Bán Tamás marketing szakember is. Talán ők lesznek azok, akik jellemükből adódóan majd a legjobban ellenpontozzák a többi pár szeleburdiságát.

„A Párharcban a játékosok többféle szempontból is tesztelik magukat. Ez egy komoly verseny és vetélkedő egyben, ami gyakorlatilag egy nagy párkapcsolati teszt. A műsor leginkább arra világít rá, hogy mennyire tudnak extrém helyzetekben együttműködni. A párok egy villában élnek, és különböző játéktípusokon vesznek részt, ciklusokra osztva. A műsorfolyam alatt az eleinte békés és összetartó társaság egyre kiélezettebben küzd egymás ellen, taktikáznak, szövetségeket kötnek. Nagyon izgalmas látni, hogy ki mit hajlandó megtenni a győzelemért! Ez tulajdonképpen egy klasszikus reality, de itt a lényeg, hogy egy pár mennyire tud együtt jól játszani. Ez egy nagy közös játék, amiben sok minden megengedett”

– mondta Rubin Kristóf, a műsort gyártó cég, a Free Monkeys Production tulajdonosa és kreatív producere.

Gáspár Evelin és Varga Attila

„A műsorvezető Stohl András, aki egyrészt ott van a játékosokkal a különböző kihívásokban, illetve bejár hozzájuk a villában, ahol például az eredményhirdetések alkalmával a legnagyobb meglepetéseket okozza a versenyzőknek. De ő bonyolítja a szavazásokat is, mikor kiderül, hogy ki a párbajellenfele az adott körben legrosszabbul teljesítőknek. A Párharc egy látványos, kalandos, nagyon erőteljes fizikai és lelki kihívásokkal teli a játék, tele kiszámíthatatlan, meglepő fordulattal. Utóbbira tökéletes példa, mikor Gáspár Evelin és szerelme, Varga Attila a bentlévők legnagyobb meglepetésére váratlanul megérkeznek a villába”

– tette hozzá.

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Bejelentették, hogy pontosan mikor indul a Celeb vagyok, ments ki innen 6. évada

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)