Március végén jelentette be a TV2 Csoport, hogy ők készítik el a világszerte ismert gasztroreality, a MasterChef újabb hazai évadát. A műsor évekkel ezelőtt a VIASAT3-on volt látható, de két évad után nem folytatták. A márciusi bejelentéskor még nem lehetett tudni, hogy a műsor melyik változata kerül képernyőre a TV2-n, de a május elején megrendezett Media Hungaryn Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója elárulta, hogy a VIP verziót tűzik műsorra: tehát ismert emberek mérkőznek meg.

A TV2 pedig ma bejelentette, hogy nemrég megkezdődtek a MasterChef VIP forgatásai. A műsorvezető a Séfek séfekhez hasonlóan itt is Ördög Nóra lesz, a zsűriben pedig két profi foglal majd helyet. Az egyikük Nyíri Szása, a legendás Arany Kaviár étterem tulajdonosa és executive séfje, aki évtizedek óta a magyar gasztronómiai elit tagja. A másik Mizsei János, a Mák Bistro séfje, aki mindössze 22 éves volt, amikor elnyerte a magyar gasztronómia Oscarjának tartott Dining Guide, Az év fiatal séftehetsége címét.

A MasterChef VIP hamarosan képernyőre kerülő adásaiban többek között Bay Éva, Demcsák Zsuzsa, Madár Vera, Szabó Dóra, Árpa Attila, Molnár Tamás, Pál Dénes, Pindroch Csaba és Zsidró Tamás igyekszik bizonyítani, hogy a konyhaművészet területén is kiemelkedőt tud alkotni.

hirdetés
hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en