Idén április 1-jén, vagyis a mai napon egy valódi különlegességgel készül a Paramount Network. A népszerű tévéadó retro napot tart, ahol a ’80-as, ’90-es évek legnagyobb televíziós sztárjai idézik fel a televíziózás aranykorának hangulatát. A népszerű csatornán egész nap utánozhatatlan jókedvvel konferálja fel a műsort Bay Éva, öblös hangú ajánlókat láthatnak a nézők Mohai Gábortól, Bozai József pedig összetéveszthetetlen hangján klasszikus retro stílusban narrálja majd a filmelőzeteseket.

A retro nap alkalmával a ’80-90-es évek korhű stílusában prezentálja a Paramount Network az olyan mai, modern filmeket és sorozatokat, mint a Transformers, a Trópusi Vihar vagy éppen a Yellowstone. A tévéadó pedig a mai nap új, korhű logót is kap, a ’80-90-es stílusát idézve. Így tényleg érdemes lesz a csatornára kapcsolni.

hirdetés

„Nagyon örültem a Paramount Network megkeresésének és azonnal igent mondtam a felkérésre” – mondta Mohai Gábor. „Szuper volt a stábbal együtt nevetni, mert mostanában sajnos nagyon elszoktunk ettől. Visszarepültem az időben és amiatt különösen boldog voltam, hogy ismét találkozhattam Évával, akivel közel 30 éve ismerjük egymást és jó barátok vagyunk. Évi egy tünemény, kedves, humoros és mindig jókedvű, bárkit felvidít egy pillanat alatt” – tette hozzá a legendás műsorvezető.

Bay Éva is nagy lelkesedéssel és a tőle megszokott vidámsággal állt újra kamerák elé a retro nap alkalmából. „Mióta nyugdíjas vagyok, mindig megtalálnak a fiatalok! A Paramount Network stábja is nagyon édes volt, azonnal igent mondtam a felkérésre és imádtam velük dolgozni! A forgatás során abszolút visszajött a régi hangulat és több olyan visszajelzést is kaptam, hogy milyen jó volt velem együtt forgatni és sokaknak a gyermekkorát idéztem fel. Ugyanúgy zajlott az egész, mint ahogy régen: az asztal mögött álltam a régi zakómban és súgógép nélkül mondtam a szöveget” – árulta el a műsorvezetőnő. Retro nap április 1-jén Bay Évával, Mohai Gáborral és Bozai Józseffel a Paramount Network műsorán!

(A cikket a Viacom támogatta.)

hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max