Néhány hónap után ma este visszatér Csongor karaktere a Barátok köztbe. A fiatal srácot korábban Veréb Tamás alakította, mostantól azonban Kocsis Dénes formálja meg. A színészt a nagyközönség számos színházi szerepéből, illetve a 2019-es Nyerő Párosból ismerheti. A történet szerint Csongor korábban Luca szerelme volt, akit a lány Timivel együtt ártatlanul gyanúsított meg azzal, hogy bedrogozta és megerőszakolta. Ezek után a pár szakított és a srác eltűnt a Mátyás király térről.

Érdekesség, hogy Kocsis Dénes 16 éve egy rövid ideig már szerepelt a Barátok köztben. „Szuper kirándulás volt, de nagyon kritikus vagyok magammal szemben, és úgy gondolom, hogy akkor elég zöldfülű voltam, fejlődnöm kellett még. Éppen ezért nagyon örülök, hogy ismét szerepelhetek a sorozatban. Hiszen időközben rengeteg tapasztalatot szereztem, bízom benne, hogy most tudok bizonyítani.”

A pandémia nem csak a közreműködők egészségére, hanem a forgatások ütemére is jelentős hatást gyakorol, emiatt sokkal nehezebb a szereplők egyeztetése. Ezért volt szükség arra, hogy nem a korábban megismert színész formálja meg Csongor szerepét.

hirdetés

„A karakter lelkületében közel áll hozzám: egy kultúrált srác, aki szereti és tiszteli a nőket. Korrekt szeretne lenni mindenkivel, de ez nem mindig könnyű, ha nem egy irányba mutatnak az érzelmek és az észérvek. Emiatt sok váratlan fordulat történik Csongorral. Jó érzés ennek a figurának a bőrébe bújni, a forgatás nagy élményt jelent számomra. Csupán a csókjelenetek voltak szokatlanok, annak ellenére, hogy szinte minden színházi darabban csókolózom a partneremmel. Ugyanis az intim jelenetek felvételén szinte testközelben vannak a stábtagok; ebbe bele kellett rázódni” – tette hozzá mosolyogva Kocsis Dénes.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban