Jon Favreau élőszereplős Star Wars sorozata, a The Mandalorian november 12-én debütált a Disney+-on, a produkció egyik legérdekesebb szereplője pedig az ügyesen eltitkolt Baby Yoda volt. Sokszor különféle, a boltok polcaira felkerülő figurák leplezik le a legjobban várt filmek és sorozatok eltitkolt fordulatait, itt azonban csak késve kerültek gyártósorra a bábuk. Ennek kőszönhetően a Hasbro, Funko Pop és Mattel-féle játékszerek is csak 2020 tavaszán lesznek megvásárolhatóak. A Disney ezzel a módszerrel sikeresen elkerülte, hogy Baby Yodáról a nézők idő előtt tudomást szerezzenek.

Most a Sideshow nevű cég is bejelentette, hogy Baby Yoda figurákat dobnak piacra, melyek azért lesznek különlegesek a többi között, mert életnagyságúak lesznek. A 350 dollárba, azaz 107 ezer forintba kerülő bábuk már most előrendelhetőek, azonban csak augusztusban érkeznek meg a vásárlókhoz. Azt hihetnénk, hogy az ára miatt nem sokan élnek az ilyen lehetőséggel, a Sideshow weboldala azonban a megnövekedett forgalom és brutális érdeklődés miatt többször is leállt az elmúlt 24 órában.

Baby Yoda miatt nemrég komoly feszültség alakult ki az önjelölt kereskedők és a Disney között, az óriáscég arra kényszerült, hogy levetesse az olyan hirdetéseket az Etsyről, ahol kézzel gyártott figurákat árusítanak.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része