Az HBO 2019 októberében jelentette be, hogy 10 részes előzményszériát készít a Trónok harcához. A House of the Dragon a Targaryen családról szól majd és 300 évvel az anyasorozat előtt játszódik. A történet George R. R. Martin Tűz és vér című regényének az adaptációja lesz. Az HBO április végén hivatalosan is megerősítette, hogy a produkció munkálatai megkezdődtek, pár nappal később pedig az első fotók is kiszivárogtak a House of the Dragon forgatásáról.

hirdetés

Az elmúlt évben sok film és sorozat munkálatait kellett szüneteltetni a világjárvány miatt. Azóta számos biztonsági intézkedés mellett újraindultak a forgatások. Most azonban a House of the Dragont is utolérte a koronavírus. A stábban valakinek pozitív lett a tesztje, ezért a széria forgatását ideiglenesen leállították. A sorozat 2022-es premierje nincs veszélyben, ugyanis a szünet csak két napos lesz és szerdán már folytatják is a munkálatokat.

Nem ez az egyetlen Egyesült Királyságban forgatott produkció, amit szüneteltetni kellett az elmúlt napokban. Koronavírusos megbetegedés miatt két Netflixes sorozat forgatása is leállt. A Bridgerton család 2. évadának munkálatait kétszer is meg kellett állítani a múlt héten, tegnap pedig kiderült, hogy a Matilda című széria forgatásán is felütötte a fejét a vírus.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához