A Paramount Network is felkészül az iskolakezdésre, ugyanis augusztus 28-tól szeptember 4-ig minden nap 21 órától olyan filmek kerülnek képernyőre a csatornán, melyek közös eleme az iskola. Ennek ellenére színes a felhozatal, ugyanis mindegyik történetben másra kerül a hangsúly, valamint nosztalgikus és a mai fiatal korosztályt megszólító filmek is megtekinthetőek lesznek.

hirdetés

Az augusztus 28-án, hétfőn a Szextúra című road movie, 29-én, kedden a 2010-es paródia, a Vámpíros film, 30-án, szerdán a táncosok életét bemutató Step Up-trilógia, 31-én, csütörtökön pedig a legendás Grease: Pomádé kerül képernyőre a csatornán. Szeptember 1-jén, pénteken a Matt Damon, Ben Affleck és Robin Williams főszereplésével készült Good Will Hunting, 2-án, szombaton a vámpíros tinifilm, az Alkonyat, 3-án, vasárnap a szex iránt érdeklődő kamaszokat bemutató Amerikai pite, míg 4-én, hétfőn a Disturbia című thriller lesz látható 21 órakor a Paramount Network-ön.

A tanévkezdés apropóján egy vadonatúj beharangozó videó is készült, amit a nyolc produkcióból állítottak össze a csatornára jellemző stílusban. A kisfilm stop-motion technikával készült, az animációkat pedig a filmekből kivágott egy mondatos idézetek kísérik.

„A videóhoz az inspirációt a közösségi médiában terjedő DIY-videók adták, ezt a stílust igyekeztünk visszaadni, ennek szellemében gyakorlatilag nulla büdzséből készítettük, és az újrahasznosítás jegyében azt használtuk fel, amit találtunk. A forgatás két héten keresztül zajlott a Paramount irodában, ahová erre az időre a csapat “betáborozott”; intenzíven, de remek hangulatban zajlott az ötletelés”

 árulta el Ecsery Ádám, a Paramount CEE kreatív menedzsere.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon