Új amerikai.sorozat indul az AXN-en, amely több szempontból is különlegesnek számít a jelenlegi televíziós kínálatban. A Manifest executive producere ugyanis egy igazi hollywoodi veterán, Robert Zemeckis, aki karrierje során olyan filmeken dolgozott, mint a Vissza a jövőbe, vagy éppen a Forrest Gump. Emellett a sorozatban látható repülőgép utasai legalább akkora megrázkódtatáson mennek keresztül, mint a Lost főszereplői, a misztikus körítés miatt pedig hamar izgalmassá válik a történet. A Manifest november 5-én, ma este 21:00-kor mutatkozik be az AXN-en és mostantól minden kedden dupla epizódokkal jelentkezik.

A magyar csatorna újdonsága arról szól, hogy a Jamaicából New Yorkba tartó repülő bajba kerül, és habár elsőre csak úgy tűnik, légörvényekbe került a gép, a leszállás után kiderül, itt valami megmagyarázhatatlan történt. A külvilág számára ugyanis a 828-as járat 5 és fél évre eltűnt, az utasok családtagjai és barátai pedig mivel halottnak hitték őket, továbbléptek az életükkel. A 16 részes évad alatt további rejtélyek bontakoznak ki, hiszen a sorozat főszereplői hangokat kezdenek hallani és olyan eseményekről vannak látomásaik, amelyek egyelőre nem történtek meg.

A produkció főszereplője az a Josh Dallas (Ben), akit a nézők 2011 és 2018 között láthattak az Egyszer volt, hol nem volt című szériában, melyben mesehősök keltek életre napjaink Amerikájában. Rajta kívül a kanadai születésű Melissa Roxburgh neve is megkerülhetetlen, a Star Trek: Mindenen túl című filmben is látott színésznő Ben testvérét, egy olyan nyomozót alakít, aki szintén a Montego Air 828-as járatán ült. De mi is történt pontosan az utasokkal?

hirdetés

Amerikában 2018. szeptemberében mutatkozott be a Manifest az egyik legnagyobb országos csatornán, az NBC-n. Idén áprilisban berendelték belőle a folytatást, így a széria tehát biztosan visszatér a második etapjával. Mi lesz a furcsa repülőút túlélőivel? Vissza tud-e Ben és testvére illeszkedni a társadalomba? Kedd esténként 21:00-tól kiderül az AXN-en!

(A cikket a Sony Pictures Television támogatta.)

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát