A napokban két különkiadással jelentkezik a SorozatWiki Podcast, melyeket a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínén, Kolumbiában vettünk fel. A 3. adás vendégei Sebestyén Balázs és Vadon Jani, akikkel végigbeszéltük, milyen közös tévés és rádiós műsoraik voltak az elmúlt másfél évtizedben. A legendás műsorvezető-páros őszintén beszélt a sikereikről, a körülöttük lévő változásokról és a legnagyobb kudarcukról is. Többek között elmesélték, hogy rakták őket össze a Celeb vagyok, ments ki innen! 2008-as 1. és 2. évadaira, mely az első közös tévés szereplésük volt.

Sebestyén Balázs és Vadon János Kolumbiában, a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínén (Fotó: SorozatWiki/Kenderessy Szabolcs)

Felidézték, hogy 2009-ben, hogyan alakult meg a közös rádióműsoruk a Danubius-on, mi okból csatlakozott hozzájuk Rákóczi Ferenc és hogyan lett egyre sikeresebb a hármasuk. Elmesélték, hogyan élték meg 2013-ban a nagy show-juk, a Vundersőn és Zuperszexi kudarcát és milyen fontos tanulságai voltak számukra. Szóba került a 2014-es Celeb vagyok és, hogy mennyire nehéz volt egyszerre minden nap rádióműsort és élő tévés produkciót is vezetni. Felidéztük, milyen volt, amikor a Class FM megszűnése előtt hazugságokat terjesztett róluk és miért érzik jobban magukat a Rádió 1-en, ahol a mai napig hallható a Balázsék. Elmondták, milyen érzés volt, amikor nem lehettek a 2017-es Celeb vagyok házigazdái és mit gondoltak az őket helyettesítő Rami-Peti párosáról. Végezetül pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! mostani, épp az RTL-en minden nap látható évadáról beszélgettünk.

hirdetés

A kolumbiai különkiadásunk meghallgatható a Soundcloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon és az alábbi lejátszóval (mobilon a “Listen in browser”-re kattintva):

hirdetés

Folyamatosan kerülnek fel a SkyShowtime-ra a Star Trek sorozatok, ma újabb bővülés történt

Kiderült, hogy mikor érkezik Sofia Vergara vadonatúj minisorozata a Netflixre

37. heti nézettség - Egyre sikeresebb a Sztárban sztár leszek

Többnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Kiderült, hogy a Survivor 6. évada milyen időpontban lesz látható az RTL-en

Súlyos betegségét követően ismét munkába állt a Barátok közt egykori színésze