Tegnap indult a TV2 új műsorrendje, melyben a Tények Plusz után a vadonatúj Fuss család, fuss! látható, melyet a Séfek séfe 2. évada követ. Ezen a héten van a Love Island fináléja, jövő hétfőn pedig kezdődik a Nyerő Páros 3. évada, így megint olyan időszak következik, amikor többször jelentkezünk majd napi nézettséges hírrel. Nézzük, miként alakultak az első nap eredményei.

Hétfőn a 19:15-kor kezdődő Fuss család, fuss! 13,1 százalékos közönségarányt ért el 18-49-ben. A sportreality így csupán közepes számokkal indított. A Fókusz 14,3 százalékot produkált, mely szintén felemás eredmény. Az RTL magazinja viszont a közös idősávban épphogy, de legyőzte Palik László műsorát. A Drága örökösök 17,2 százalékot szállított, mely nagyon jónak számít. A napi falus sorozat nemcsak, hogy simán legyőzte a TV2 új sportrealityjét, de a fiatalok körében a hétfői nap legnézettebb műsora volt.

21 óra után a Séfek séfe 2. évada 11,2 százalékkal debütált, mely gyengének számít. A gasztro reality nemcsak hogy kikapott az RTL párkereső realityjétől, de a TV2 esti (19-23 óra) átlagát sem érte el. Liptai Claudia műsorának második felében pedig sok néző elkapcsolt a produkcióról, mely jelentheti azt, hogy túl késői a 22:45-ös befejezés. A Love Island közepesen, 13 százalékkal futott.

hirdetés

Mindkét új TV2-s műsornak pozitív és negatív irányba is változhat a következező napokban a nézettsége, így ha ez megtörténik, akkor még a heti összefoglalónk előtt újra foglalkozunk majd a friss eredményekkel. Az RTL Klub főműsoridős (19-23 óra) közönségaránya 14,5 százalék volt, míg a TV2-é pontban 12 százalék. Így 2,5 százalékponttal a TV2 új műsorrendjének estéjét is meg tudta nyerni az RTL Klub.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban