Az Éjjel-Nappal Budapest 2013. február 11-én indult az RTL Klubon. A produkció eleinte jó számokat hozott, később azonban csökkent a nézettsége, így 2019 elején átkerült az RTLII-re. Itt jól teljesített, azonban az utóbbi időkben már ezen a csatornán sem produkált jó számokat. Az RTL Magyarország néhány perccel ezelőtt fontos információt hozott nyilvánosságra a fikciós reality jövőjével kapcsolatban. Bejelentették, hogy az Éjjel-Nappal Budapest közel 10 év után, 2022 novemberében véget ér. A produkció jelenleg hétköznaponként 21:30-kor kerül képernyőre az RTLII-n.

“Óriási élmény ezt a műsort készíteni. Lehet, hogy közhely, de mégis igaz, hogy ez egy nagy család, sok barátság, szerelem szövődött az elmúlt évek alatt, és több ÉNB babánk is született. Soha ennyi kalandot nem élhettünk volna át, ha nincs ez a műsor, úgyhogy én mindig hálás leszek azért, hogy a csatorna anno lehetőséget adott ennek a formátumnak, és a semmiből létrehozhattunk valami egészen egyedit, ami ilyen hosszú időn át izgalmas tudott és tud maradni. Büszke vagyok a csapat minden tagjára, mert kilenc éven át töretlen lelkesedéssel készíteni egy ilyen műsort, már önmagában nagy dolog, és mi a mai napig így megyünk neki minden forgatási napnak”

– mondta Selmeczi Viktória, az Éjjel-Nappal Budapest főszerkesztője.

“Amikor az Éjjel-Nappal Budapest elbúcsúzik, addigra már közel tíz éve lesz a képernyőn. Nagyon szép kort élt meg, így eljött az idő, hogy átadja a stafétát új, frissebb formátumoknak. A sorozat nem csupán a képernyőn és online ért el sikert, de szereplői közül többen kiemelkedtek és más műsorokban, műsorvezetőként is bizonyítottak, mint például Nádai Anikó, Joe vagy Lali. A nézőknek a jövőben is lesz lehetőségük találkozni a sorozatból megismert kedvenceikkel, mivel néhányan jó eséllyel feltűnhetnek más műsorokban”

– nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója .

Megérkezett a Stranger Things 4. évadának első felének végső előzetese

Új időpontba kerül A mi kis falunk az RTL Klubon

Itt A nagy pénzrablás koreai verziójának első előzetese

Már most megnézhető a Stranger Things 4. évadának eleje és több új infó is érkezett

7 évad után véget ér az egyik népszerű amerikai sorozat

3 év szünet után tér vissza az 500 az ATV-re (x)