A Fókusz kedd esti adásában bejelentették, hogy az RTL dokumentumfilm-sorozatot készít Kovács Kokó István életéről. A Sztárbox supervisoraként is tevékenykedő sportolót bemutató produkció összesen 4 epizódból fog állni. Az olimpiai, Európa-bajnoki és világbajnoki címet is megszerző profi bokszolóról szóló produkciót A Király és az Üvegtigris alkotói készítik.

hirdetés

Kovács Dániel rendező a Fókusznak elmondta, hogy A Királlyal ellentétben ez a széria nem fikció lesz. A dokumentumfilm-sorozat tele lesz archív anyagokkal, régi bokszmeccsekkel, valamint a jelenben is forgatnak a bokszolóval. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor lesz látható a produkció.

“Amikor leültünk, és elkezdtünk rajta dolgozni, elkezdtünk róla beszélgetni, akkor döbbentem rá, hogy valóban annyi minden történt velem, és nagyon megtisztelő a felkérés. Én úgy is érzem, hogy az az életpálya, amit én befutottam, az az 54 év hordoz magában annyi üzenetet, meg annyi élményt, emléket, történetet, hogy talán egy film formájában is meg lehet kísérelni”

– mondta Kovács Kokó István.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en