Tegnap este rendkívüli helyzet állt elő az RTL Klub esti műsorfolyamában. Váratlanul megszakadt a Dél-Afrikából jelentkező Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor élő adása. A térségre jellemző heves esőzés és a hirtelen lecsapó vihar zavarta meg a műholdas kapcsolatot – írja a Blikk.

„A változékony dél-afrikai időjárás az élő kapcsolatot biztosító műholdas átjátszást is befolyásolja. A kedd esti Celeb vagyok, ments ki innen! adása alatt egy óriási viharfelhő haladt át a forgatás helyszíne felett: a sűrű eső és a felhő vastagsága miatt a műholdas kapcsolat rövid időre megszakadt a budapesti központtal.

A protokollnak megfelelően kollégáink – köztük az ilyen esetekben folyamatosan készenlétben álló Fókusz szerkesztősége – azonnal léptek: az ilyen helyzetekre bekészített anyagok kerültek adásba, ezzel párhuzamosan pedig Dél-Afrikában megkezdődött a műholdas kapcsolat helyreállítása is. Szerencsére a vihar gyorsan tovább vonult, és 20 perc múlva helyreállt a műholdas kapcsolat is. Ezt követően a Celeb vagyok, ments ki innen! a szokott rendben folytatódott tovább. Az RTL Klub köszöni a nézők türelmét és megértését!” – tájékoztatotta a csatorna a bulvárlapot.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban