Amerikában 2020 májusa óta létezik az HBO Max. Az HBO magyar előfizetői számára egyelőre az HBO GO érhető el, de szeptember elején bejelentették, hogy 2022-ben a közép-európai piacra, így Magyarországra is megérkezik az online videótár új verziója. A mai napon az HBO Max európai bevezetése kapcsán rendezett virtuális esemény keretein belül számos érdekességet nyilvánosságra hoztak.

hirdetés

Hosszú idő után végre megkapta első előzetesét a Trónok harca előzményszériája, ráadásul az is kiderült, hogy a sorozat magyar címe Trónok harca – Sárkányok háza lesz. Azonban nem ez volt az egyetlen széria, amiről szó volt, ugyanis három másik sorozattal kapcsolatban is fontos információk láttak napvilágot.

Sarah Jessica Parker bejelentette, hogy a Szex és New York folytatása, az És egyszer csak… (And Just Like That…) című széria idén decemberben érkezik az HBO Maxra. Ezen kívül a médiavállalat nyilvánosságra hozott két jelenetet kettő hamarosan képernyőre kerülő sorozatból. Az első képkockák az október 18-án érkező Utódlás (Succession) 3. évadának pillanatai. A másik jelenet pedig a Suicide Squad – Az öngyilkos osztag spinoffjában, a 2022 elején induló Peacemaker – Békeharcosban lesz látható. A videók alább tekinthetőek meg feliratos formában:

hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

17. heti nézettség - Az elmúlt évek legsikeresebb hétköznapi műsora lett a Házasság első látásra

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre