Márciusban szinte az összes magyar sorozat felvételeit leállították a koronavírus terjedése miatt, nem volt ez másképp a Jóban Rosszban esetében sem. Jó hír azonban, hogy a forgatásait végül május elején folytatni tudták, melynek következtében nem kell szünetre vonulnia a TV2 Csoport népszerű szériájának. A leállás alatt a produkció alkotói teljesen átírták Csillagkút történetét és úgy tudjuk, hogy a magyar sorozatok közül egyedül a Jóban Rosszban fog reflektálni a koronavírus járványra. A vadonatúj cselekmény pedig ma 21:20-tól lesz látható a SuperTV2-n!

A folytatásban kitör a koronavírus járvány Csillagkúton, melynek következtében a polgármester kénytelen lezárni a város határait. Ennek következtében az egész település karantén alá kerül. A fertőzötteket a Csillagvirág Klinikára szállítják, melynek orvosai felveszik a harcot a vírus ellen. A veszélyhelyzet miatt azonnali hatállyal bezáratják a Kékmacsek kávézót és a Kisboltot is, így kérdésessé válik, hogy az üzemeltetőik hogyan élik túl a teljes leállást. A bűnözők pedig új pénzszerzési lehetőségeket látnak a vesztegzár alatt lévő városban. A következő hetekben pedig a Jóban Rosszban egyik vezető karaktere is elkapja a koronavírust.

A felvételek májusi újraindításakor azonban nem minden színész tudott azonnal munkába állni. A sorozat szereplői közül van, aki határon túli, vannak idősek és olyanok is, akik veszélyeztetett családtaggal élnek együtt. A produkció készítői ezt a helyzetet úgy oldották meg, hogy az ebbe a körbe tartozó színészek karaktereinek olyan cselekményszálát írtak, miszerint a város karanténba kerülésének pillanatában Csillagkúton kívül tartózkodtak, így egy ideig nem tudnak visszatérni a településre. Azonban ők sem tűnnek el teljesen a szériából, ugyanis időnként videóchaten és egyéb kommunikációs csatornákon bejelentkeznek majd a sorozatba. Sőt a történetben ez a helyzet családokat, párokat, barátokat választ majd külön, így sok karakternek nem csak a rendkívüli helyzettel, hanem a magánnyal is meg kell majd küzdenie.

hirdetés

A Jóban Rosszban az egyik legrégebben futó magyar sorozat, nemrég ünnepelték a 15 éves születésnapjukat. A sorozat új epizódjaiba azonban mától nem csak a produkció állandó nézőinek lehet érdemes belenézni, ugyanis mindenki számára érdekes lehet, hogy miként jelenik meg a koronavírus egy magyar szériában. Hogyan küzdenek meg a klinika orvosai a járvánnyal? Hogyan élik túl a bezárt helyek üzemeltetői a válságot és a maffia hogyan alkalmazkodik az új helyzethez? Kiderül, mától minden hétköznap 21:20-kor a SuperTV2-n!

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát

Berendelték az egyik Star Trek sorozat következő évadát

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek áprilisban a Netflixre