A tavalyi év messze legnézettebb nagyszabású showműsora a Sztárbox lett, mely november és december között 7 adással jelentkezett. A produkció 2024-es évadát nem meglepő módon még a tavalyi szezon alatt, a döntőben bejelentették. Áprilisban jött a hír, hogy az RTL fogja közvetíteni a HELL Boxing Kings 10 országból álló nemzetközi Bokszversenyt, mely 7 élő adáson keresztül lesz látható. A Gelencsér Tímea és Árpa Attila műsorvezetésével érkező produkcióról szóló, első hírünknél a SorozatWiki vette észre, hogy a verseny döntője idén december 22-én lesz. Június elején leleplezték a 2024-es Sztárbox első 8 versenyzőjét, melyből az is kiderült, hogy egy új kategória, a férfi könnyűsúly is megjelentik a műsorban. A múlt héten pedig az RTL bejelentette a férfi középsúly versenyzőit is. Úgy néz ki, hogy nem véletlen, hogy a médiavállalat augusztus vége helyett, már most elárulja a nagyszabású showműsor szereplőit!

hirdetés

A Sztárbox 2024-es évada a tavalyinál jóval előbb, már szeptemberben elindulhatírja a ReklámInvázió. Ezt az információit először az egyik olvasójuk jelezte nekik, aki azt állította, hogy az RTL nagyszabású showműsorára még a november és december között látható Hell Boxing Kings bokszverseny közvetítése előtt kifut. Ezt követően a blog a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont honlapján megnézte az őszi foglalásokat. Itt azt találta, hogy szeptember 1. és október 20. között minden vasárnapra kibérelték a teljes csarnokot, míg október vége és karácsony között, csak egy-egy vasárnap van lefoglalva a létesítmény. Ez a tavalyi 7 után, most 8 élő adást jelentene, de mivel az idei évtől megjelenik a férfi könnyűsúly kategória, logikus, hogy több adással kell jelentkezzen a Sztárbox.

Így annak ellenére, hogy az RTL nem erősítette meg a ReklámInvázió számára, hogy a magyar celeb-bokszverseny idei évada már az ősz elején képernyőre kerülhet, a fenti jelekből szinte biztos, hogy szeptember első vasárnapján indulhat.

hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Sztárban sztár All Stars versenyzői

Több új saját gyártású műsor és külföldi sorozat is érkezik ősszel a VIASAT3-ra

Előzetest kapott az Emily Párizsban 4. évadának folytatása

Új, utazós realityvel érkezik Sváby András a VIASAT3-ra

Vadonatúj brit krimisorozat érkezik a napokban az egyik magyar csatornára

Vadonatúj talkshow-val jelentkezik Osváth Zsolt a VIASAT3-on