Szeptember 1-től Kiss Péter magasabb pozícióba került a Media Vivantisnél – tudta meg a SorozatWiki. A tévétársaság eddigi programigazgatója lett ugyanis a Life TV és az Ozone TV csatornaigazgatója. A szakembernek ettől a hónaptól a programing mellett a sales és a terjesztési terület is a felügyelete alá került, illetve ő irányítja a csatornák operatív tevékenységét is.

hirdetés

Kiss Péter 2003-2009 között a TV2 egyik legnagyobb gyártójánál, az Interaktív Kft-nél dolgozott. 2004-től három éven át a Jóban Rosszban producere volt, majd 2007-2009 között a cég ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be. 2009-től 4 éven át a TV2 Csoport programigazgatója volt. 2020. május 11-től a Media Vivantis programigazgatója lett, melyet követően az Ozone TV, és a Life TV teljes tartalmi megújuláson esett át. A Life TV lifestyle tévéadóból, általános szórakoztató csatorna lett, míg az Ozone TV zöld, környezetvédelmi helyett, szórakoztató és ismeretterjesztő tematikára váltott.

„Szó szerint nagyon tartalmas és izgalmas időszak áll mögöttünk, mindkét csatornánk olyan műsorkészlettel, így műsorkínálattal rendelkezik, mellyel kategóriáján belül főműsoridőben (19:00-23:59) a TOP 5 kábelcsatorna között van stabilan. A Vivantis csatornák megháromszorozták piaci részesedésüket, a Life TV ma már VIASAT3-mal, a SuperTV2-vel és az RTL Kettővel versenyez, míg az Ozone TV a Historyval, Discoveryvel és a Spektrummal. Stratégiánk programing területen nem fog változni, a jövőben is közönségkedvenc tartalmakra építünk”

– mondta Kiss Péter, a Life TV és az Ozone TV nemrég kinevezett csatornaigazgatója a SorozatWikinek.

hirdetés

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Elindult a Disney+ első közép- és kelet-európai saját gyártású sorozatának forgatása

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását