Hétfőn hajnalban a Blikken robbant a hír, hogy Molnár Gusztáv volt felesége feljelentette a Drága örökösök sztárját a rendőrségen, ugyanis elmondása szerint ittasan megverte a közös gyereküket. Később a színész a lapnak tagadta a vádakat és elmondta, hogy az ügy miatt szinte az összes munkáját elvesztette. Hétfőn este az RTL Magyarország bejelentette, hogy minden együttműködést felfüggeszt Molnárral, a Keresztanyu gyártója pedig kirúgja a Hotel Margaret című új sorozatukból. Az RTL egyik új műsorában pedig azért fog csak szerepelni, mert már korábban felvették.

hirdetés

Rendőrséghez fordult Molnár Gusztáv volt párja, Dancsecs Ildikó, mivel elmondása szerint a színész bántalmazta nyolcéves gyermeküket, Benedeket. Az íróként dolgozó Ildikó először a közösségi oldalán osztotta meg ismerősei­vel, hogy mit tett volt párja, a Drága örökösök sztárja, majd a Blikknek elárulta, hogy miért fordult a nyilvánossághoz.

“Guszti és az új párja vidékre ment szombaton, a közös gyermekünk, Benedek is velük tartott. Éjjel fél tizenkettő körül a gyerek sírva hívott, és azt mondta, hogy az apja megütötte. Zokogva kért, könyörgött, hogy hadd jöhessen haza, mert halálosan fél az apjától” – kezdte zaklatottan Ildikó. “Benedek elmesélte, hogy az apja ittas volt, és a kocsiban elaludt, de mivel nem volt bekötve, ezért többször rádőlt. Amikor a fiam megpróbálta lelökni magáról, Guszti először felpofozta, majd ököllel ütötte a lábát és kiabált vele. Benedek ekkor hívott fel, közben hallottam, hogy valaki üvöltözik a háttérben”

mesélte Molnár Gusztáv volt felesége a lapnak. Dancsecs Ildikó elmondása alapján ekkor a színész és új kedvese hazavitte a kisfiút, ám továbbra sem alakult minden zökkenőmentesen.

Guszti erősen ittas volt, alig állt a lábán, és még a páromnak is nekiment. Benedek keservesen sírt, annyira felzaklatták a történtek, hogy amikor beért a lakásba, elájult. Azonnal hívtam a rendőrséget, hogy elmondjam, mi történt, vasárnap pedig bementem feljelentést tenni.

A színész tagadja a vádakat

A Drága örökösök egykori sztárja hétfőn kora este a Blikknek reagált a történtekre, azt állítja nem gyermekbántalmazó és nem agresszív.

Egy válás sosem könnyű, nekünk nem is sikerült jól. A válás óta küzdök azzal, hogy egyikünk A-t mond, a másikunk B-t. Hónapok óta nem beszélünk Ildikóval, a gyerekkel kapcsolatban is a férjével kell egyeztetnem, amit méltatlannak érzek. Tudtommal nem jelentettek fel gyermekbántalmazásért: garázdaságért jelentettek fel, mert összeverekedtem a férjével, amely miatt egyébként én is feljelentettem őt könnyű testi sértés miatt.

Molnár Gusztáv ezen kívül elmondta, hogy az ügy miatt az összes munkáját elvesztette.

Egy sorozatban forgattam közel egy hónapot, onnan azonnali hatállyal kirúgtak, mással forgatják újra a jeleneteimet és a szeptemberi előadásaim 99 százalékát is lemondták – ahogy a színházak fogalmaztak, kivárnak, mi lesz ebből az egészből

– mesélte a színész.

Az RTL Magyarország minden kapcsolatot megszakít vele

Nem kellett sok idő elteljen, hogy kiderüljön melyik sorozatból rúgták ki. Hétfőn késő este az RTL Magyarország közölte, hogy felfüggeszti az együttműködést Molnár Gusztávval és a Hotel Margaret sorozatból teljesen kirakják.

Az RTL Magyarország számára kiemelt fontosságú a gyermekek védelme, ezt az alapelvet nem csak a képernyőre kerülő műsorainkban, de a műsorgyártás teljes folyamatában szem előtt tartjuk, ahogy a velünk együtt dolgozó produkciós cégek is. Nem elfogadható számunkra, ha a műsorainkban szereplő színészek neve gyermekbántalmazási üggyel kerül összefüggésbe, ezért az RTL Magyarország az ügy részleteinek végleges tisztázásáig felfüggeszti az együttműködést Molnár Gusztávval

– adta hírül a tévétársaság.

Ezen kívül közölték, hogy a Keresztanyu gyártója, a Scripted Productions úgy döntött, hogy Molnár Gusztáv nem folytathatja a forgatást a Hotel Margaret című új sorozatban, amelynek munkálatai jelenleg is zajlanak. Az eddig vele elkészült jeleneteket a produkció újból le fogja forgatni egy, a későbbiekben kiválasztásra kerülő új színésszel. Mivel a felvételek már jó ideje tartanak, így a SorozatWiki számításai szerint ez a döntés a tévétársaság részéről igencsak költséges lehet, a gyártócégre pedig jókora plusz feladatot róhat.

Molnár Gusztáv és jelenlegi párja a Nyerő Páros új évadában viszont szerepelni fog. Az RTL Magyarország tájékoztatása szerint azonban ennek az az oka, hogy a reality adásait jóval a most történt események előtt vették fel, amelyek így a későbbiekben felvételről kerülnek képernyőre.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához