Március végén indult A Tanár, az RTL Klub legújabb heti sorozata. A produkció a Der Lehrer (a magyar címe Tanárok gyöngye) német széria magyar adaptációja, mely itthon is komoly siker lett. A folytatásról eddig semmit nem lehetett tudni, az Index szerint viszont július 23-án kezdi az RTL a forgatásokat. A hírportál azt is megtudta, hogy bár az eredeti sorozatban a kezdetek óta ugyanaz a színésznő játssza a női főszereplőt, itthon a második szezonra lecserélik. Ubrankovics szerint nem volt vele korrekt a csatorna és az utolsó pillanatban közölték a hírt.

A színésznő az Indexnek úgy nyilatkozott, hogy az RTL arra kérte, hogy aktívan vegyen részt a sorozat promóciójában, aztán persze a második évad forgatásában is. Így Ubrankovics semmilyen külföldi munkát nem vállalt 2018 októberéig; többször saját költségén hazarepült a sorozat promóciója, utószinkronja vagy bemutatója miatt Amerikából. Imádott részt venni az egészben, és boldog volt, hogy újra itthon is játszhat. Míg aztán a sorozat készítői mindössze néhány héttel a második évad forgatásának megkezdése előtt zárt ajtók mögött közölték vele, hogy a második évadban már nem tartanak igényt a munkájára. Szakmai indok nem hangzott el a színésznő elmondása szerint, sőt közölték vele, hogy szakmailag elégedettek voltak a munkájával.

A hírportál megkereste az RTL Magyarországot is, ahol a hírt sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánták. “Nagyon nagy öröm, hogy a sajtó munkatársai annyira sikeresnek tartják A Tanár c. sorozatot, hogy biztosak a következő évadban. Amint lesz a sorozat folytatásáról és a szereplőkről a nyilvánosságnak szánt információnk, azt a sajtó tudomására fogjuk hozni” – válaszolta az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága az Indexnek. (Fotó: RTL Klub)

Bejelentették a Dancing with the Stars 3. évadának versenyzőit és új zsűrijét

Premierözön: 18 film kerül fel augusztusban a Netflixre

Autóbalesetben elhunyt a Magnum sztárja

Vadonatúj előzetest kapott a Sztárban sztár leszek 3. évada

Keanu Reeves lesz a főszereplője Scorsese és DiCaprio vadonatúj sorozatának

Vadonatúj és legendás filmek – ezeket ajánljuk nyárra az HBO Max kinálatából (x)