Január 22-én Till Attila műsorvezetésével indult el a Kincsvadászok a TV2-n. A produkcióban hétköznapi emberek nem hétköznapi tárgyaikkal próbálnak szerencsét a meggazdagodás reményében. Olyan régiségekkel érkeznek az ország minden tájáról, amikről nem tudják, mennyit is érnek valójában. A műsor régiségszakértői és műtárgykereskedői pedig eldöntik, mennyit adnak értük, ha adnak érte egyáltalán bármit.

hirdetés

A Kincsvadászok annak ellenére hatalmas siker, hogy késő esti időpontban látható. A vadonatúj reality januárban még közepes eredményekkel indult, de azóta szinte hétről-hétre emelkedik a nézettsége, mára pedig a legsikeresebb hétköznapi műsor lett. Így talán nem meglepő, hogy még véget sem ért az évad, de a TV2 Csoportnál már most eldöntötték, hogy folytatják-e a produkciót.

A napokban elkezdték promózni a TV2-n, hogy lehet jelentkezni a Kincsvadászok 2. évadába – vette észre a SorozatWiki. Természetesen ez még önmagában nem jelent berendelést, viszont csütörtökön este Till Attila egy Instagram videóban erősítette meg, hogy valóban lesz folytatása a realitynek.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna