Tegnap robbant a hír, miszerint napjaink egyik legnézettebb sorozata, az Agymenők kaszát kapott, a már berendelt 12. évad lesz az utolsó, amit a szitkom rajongói láthatnak. Eddig azt lehetett tudni, hogy a produkciót azért fejezik be, mert a CBS és a készítők nem tudtak megegyezni egymással. Most kiderült, hogy a Sheldon Coopert alakító Jim Parsons akart mindenképp kiszállni a szériából, ezért nem folytatódik 2019 tavasza után az Agymenők.

A CBS több amerikai lap szerint is próbálta rávenni Parsonst, hogy további két évadra írjon alá, a sztár azonban hajthatatlan volt. A sorozat főszereplői, Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Simon Helberg, és Kunal Nayyar fejenként 1 millió dollárt kapnak per epizód, így a színészek jelentős bevételektől estek el a kasza miatt. Sheldon Cooper karaktere az Agymenők egyik legfontosabb építőeleme, a produkció testvérsorozattal is büszkélkedhet, Az ifjú Sheldonban (Young Sheldon) Jim Parsons narrátorként működik közre.

Az Agymenők egyik főszereplője, Johnny Galecki (Leonard) úgy nyilatkozott, hogy érzelmes befejezést szeretne a sorozatnak, ugyanis biztos benne, hogy a teljes stáb így is, úgy is egymás nyakába borulva fog sírni, amikor a finálét leforgatják.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban